Annons

Hemnetgodis i Simremarken

Helt fel säsong för sommarhusdrömmar. Jag vet. Men jag blev platt fall förälskad när jag såg det här strandhuset ute till salu via Uppvik & Döttrar just nu. Visning samma dag som bloggens 10-årskalas. Så ”tipiskt”. För mig är detta sinnebilden av sommarfrid. Ett enkelt hus utan krusiduller med vaxat betonggolv, storslagen utsikt och underhållsfria material. Lättskött tomt och morgonrocksavstånd till stranden. Men jag skulle inreda det lite annorlunda, det skulle jag. Fylla huset med svenska möbler från Norrgavel, G.A.D och Ire till exempel. Låta handen stryka över sval kalksten, sandpapprat trä och patinerat läder. Krydda med fotoböcker och väl valda lampor. Och byta till lite skönare stolar i såpad ek vid matbordet, för att balansera allt det vita och göra det mer bekvämt att sitta kvar där och kika på solnedgången efter en lång middag. Åh. Det skulle vara en fin plats att lägga livets bästa på! Fler bilder på läget hittar du HÄR!
Foto: Uppvik & Döttrar

Kategorier:

Kommentarer

 • Fantasticform skriver:

  Ser ut som drömmen av sommarhus! Synd man i det här fallet bor precis runt knuten;-)

 • Men åh så fint, och mina trakter!
  Kram A

 • Andreas skriver:

  Ser ut som en bra miljö att koppla av i 🙂 Lite annat mot min tråkiga lägenhet 🙁 jaja då har man iallafall något att drömma om

 • Verkligen fint, och det läget!
  Men det påminner ju inte det minsta om arkitekturen här i New England, eller ute på Long Island – som jag kan se från vår strand, rakt över Long Island Sound – skulle vara färgen på fasaden…?

 • Hanna skriver:

  Så fint!

 • Anna skriver:

  Simremarken heter området. Sidenmarken låter kanske bättre?

 • Frida skriver:

  🙂 Tack Anna

 • Minna skriver:

  Läste din text och när jag tittade på bilderna så är jag helt klart Team Trendenser, när det kommer till inredningen.
  Hear hear, jag skriver under på din inredningsvision. Rakt av.
  Ha en go helg, och grattis till 10:an!

 • Frida skriver:

  Vilken fin beskrivning från uppvik & döttrar. För jag inser att jag blivit riktigt hemmablind. Då detta hus, bara ligger ett stenkast från mig….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.