Annons

Happy helg!

Igår kväll var jag hos Nääs fabriker och föreläste på en fullsatt kundkväll. Med mig hem i påse fick jag den finaste fredagsbukett jag sett på länge. Har ingen aning om vad växterna heter, men håll med om att det är ljuvligt fång. Den här veckan har jag också belönat mig själv för hårt arbete och köpt en ny datorväska i läder från svenska Sandquist och en mjuk halsduk från Acne. Skorna på bilden fick jag välja ut till en porträttfotografering för en kommande julkampanj med Ellos som jag gjorde tidigare i veckan och det är ett bra budgettips jag gärna sprider vidare. Sist men inte minst, mer läsgodis. Residence senaste nummer med fokus på konst får två tummar upp från mig och John Williams ”Stoner” är min bästa bok på länge. Köpte den när jag skulle åka pendeltåg häromdagen, så jag har inte läst ut hela. Ändå tillräckligt för att måsta rekommendera den vidare. Stoner skrevs redan 1965 men är nu nyutgiven på pocket. Ett litterärt tomtebloss att ta till under ruggiga mörka höstkvällar. Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Boktipset tackar vi för, aldrig hört talas om… det ser ut som eukalyptus-kvistar…? Fin helg!

 • Tess skriver:

  Stoner är så bra att man önskar att man inte redan hade läst den!

 • Nääs Fabriker skriver:

  Tack för jättebra föreläsning med mycket bra tips och inspiration!

 • Åh, hjärta på Stoner. Läste den i somras, som min första e-bok faktiskt! Men nej tack, trots hållbarhetstänket så röstar jag för pappersvarianten. Läsupplevelsen med pappersdoft, bokryggar i brygga och vikta hundöron gör läsupplevelsen så mycket mer tredimensionell. Buketten var svårslagen! Kramkram

 • Väskan, skorna, halsduken och buketten, superfina allihop precis som du!
  Stor kram
  Anette

 • Katja skriver:

  Hej! Vilka är dina bästa inredningstips?

 • Hej, blommorna i buketten är olika sorter av proteor och eucalyptus…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.