Annons

Happy Friday!

I helgen är min syster och mamma (och Max lilla kusin) på besök från Umeå så jag har verkligen sett fram emot den här fredagen. Jag kikar bara in lite snabbt för att visa ett foto på den härliga bukett jag fick av Sarah Widman i samband med mitt 10-årsfirande förra helgen. Som står sig än! (Och jag var tvungen att ställa mig själv intill i bild, för att man verkligen skulle se hur stort blomsterarrangemanget är). En jättevas i glas med ett fång av gräs och vackra brunsvarta blad. Enkelt, men så maffigt och fint! Nu hoppas jag på strålande sol, krispiga höstdagar med klar luft och en skönt ledig helg till oss alla. Happy friday! 
Foto: Sofie Bengtsson, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Haha, vilket mindfuck. Höll för dig på bilden och helt plötsligt såg blommorna med vasen betydligt mindre ut. Anyway, hoppas ni får en fin helg!

 • Hannah skriver:

  Fint!Trevlig helg!

 • tina skriver:

  Vilken bukett! Fin helg till dig Frida!
  /tina

 • Emma skriver:

  Var kommer din snygga jacka ifrån?

 • Lea skriver:

  Vad är det för bordsskiva du använt till bordet i sista bilden?

 • Frida skriver:

  Emma: Jackan kommer från Minimarket, köpte den dock för två år sedan så osäker på om den finns kvar i sortimentet att köpa längre. Om du vill söka på andrahandsmarknaden så hette den "Hapy cupro black bomber jacket".

 • Frida skriver:

  Lea: Bordsskivorna och bockbenen kommer från IKEA

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.