Annons

Ett litet tips till garderoben

Okej, inte helt ämnesorienterat här men när jag såg de nya doftpåsarna från Lagerhaus via deras instagramkonto imorse kunde jag inte hålla mig från att dela vidare. De är ju helt perfekta att hänga på en galge i garderoben. Eller att flika in och lägga mellan tröjorna i en trave på ett hyllplan för att exempelvis fräscha upp doften på stickade plagg som man inte vill tvätta sönder. Priset? 19 kr styck. Sicket kap. Några sådana ska jag shoppa upp mig på i helgen. 
Foto: pressbild Lagerhaus

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnea skriver:

  Oh, som modenörd gör det ont i mig av att se en stickad tröja hänga på en galge på det där viset!

 • Anders skriver:

  Smart, det måste genast införskaffas!

 • De är jättefiffiga, spanat in dem tidigare!
  Kram Anette

 • Hanna skriver:

  Älskar att du både ger budgettips och de lite dyrare i bloggen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.