Annons

DIY: Hyllkonsoler i läder

Sugen på att ta tag i ett DIY-projekt hemma? Kolla in det här fina tipset från IKEA livet hemmas blogg som gjort hyllkonsoler av läder. Jag är själv väldigt insnöad på obehandlat eller såpat trä och vegetabiliskt garvade läderdetaljer i kombo så det här var en idé som åkte rakt ner i min inspirationsmapp. Fint även i ett barnrum för att samla mjuka (och lättare) gosedjur och leksaker kanske? 

Foto: Ragnar Ómarsson Styling: Pella Hedeby för IKEA livet hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Jättefint! Har sett något liknande med gamla bälten, hru smart som helst! 🙂

 • Julia skriver:

  Det är jättefint att ta läderband och göra handtag på köksluckor och byråer också!

 • Det där är sååå snyggt, läder och trä går alltid hem!

 • Anna skriver:

  Riktigt snyggt!

 • Design by Moritz skriver:

  Jättesnyggt och smart!!

 • Anonym skriver:

  Så himla snyggt!?Har tänkt att försöka mig på att göra handtag till min garderob men undrar vad man fäster dem med? En vanlig skruv är ju inte så snygg!!Skulle vilja ha nån sorts nit i mässing men kan bara hitta korta !?Någon som vet var man kan hitta långa? ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.