Annons

3 x fredagsläsning

Jag tänkte passa på att bjuda på lite fredagsläsning dagen till ära. Jag har ett par länkar med artiklar och intervjuer som gjorts med mig att bjuda på. Vi börjar med den största nyheten av dem alla! Från och med oktober har jag nämligen inlett ett samarbete med Schibstedts och Aftonbladets satsning MyHome.se
Jag kommer bland annat att skriva om inredningstrender och rapportera från bloggvärlden en gång i månaden. Min första topplista för Myhome.se hittar du HÄR. Är det någon rubrik du saknar eller något du skulle vilja att jag ska ta med i mitt månadssvep framöver, hör av dig!
Minns ni att jag var i Biarritz och surfade i våras. Det resulterade i en tidningsartikel som kommer tryckas i SAS inflightmagasin, men delar av tipsen finns att hitta på nätet. Biarritz bästa surfspots, utflyktsmåk, shoppingtips och restauranger hittar du HÄR!
Sist men inte minst får jag många mail med frågor från er som studerar eller funderar på att byta karriär just nu där ni vill veta mer om hur jag gjort för att få jobba med inredning och bloggande. Till dem som vill läsa mer om min utbildning och bakgrund kan jag tipsa om en matig intervju som gjordes i våras för tidningen Doers magazine. Du hittar den HÄR! Happy friday. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Smäm skriver:

    Älskar myhome-listan. Grattis till ett roligt sammarbete!

  • Du är grym Frida!
    Kram Anette

  • Pernilla skriver:

    Hej!
    Jag undrar om den lila stolen man ser på bilden. Vad är det för något?

  • Carina skriver:

    Kavajen!! Men så snygg!! Köpt var?! 🙂

  • Carina skriver:

    Tack snälla! 🙂 Jag får ha bättre koll på deras utbud framöver! 🙂

  • Amanda skriver:

    Åh, måste genast läsa intervjun, är så intresserad!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.