Annons

Veckans söndagssummering v 39 – 2015

Hösten rasar förbi i högt tempo och snart är september till ända. Här kommer månadens sista söndagssummering, innan vi vänder blad till oktober. En godispåse med länkar och snabb info om vad som hänt i inredningsbranschen vecka 39. Hoppas ni hittar något ni gillar!
Nordsjö Design har annonserat Colour of the year och haft ett stort bloggevent. Guldockra är namnet på årets kulör. Är du nyfiken på den bakomliggande trendrapporten kan den laddas hem HÄR!
Danska Holmegaard relanserar klassikern Old English i en 60 cm hög (!!) variant, i samarbete med Claus Dalby. Ombloggad som tusan. Trenden med stora vaser växer (om ni ursäktar ordvits).
Det har varit London Design Festival 2015 och mest uppsnackat har Faye Too Goods installation The Drawing Room varit. Räkna med att blyerts och kolteckningar blir det nya svarta!
Norrgavel har släppt sprillans nya pressbilder i en (oväntat?) mörk och ung look. Se mer HÄR!
Inredaren Emma Hos som stylat många av de mest ombloggade mäklarobjekten i höst har intervjuats av nätmagasinet ”Doers Magazine”. Artikeln hittar du HÄR
Hemtex har gjort en magiskt fin reklamfilm tillsammans med en av mina favoritfotografer, danska Ditte Isager Missa inte Morning Stories. Klicka på bilden eller kolla in filmen HÄR!
Och på tal om textil. Victor Appelqvist, son till Gina Tricotgrundarna Jörgen och Anette Appelqvist startar ett nytt märke inom mode och heminredning. ”Club XPRS kommer erbjuda kläder, accessoarer och hemtextil, helt under eget varumärke och till marknadens lägsta priser”. Ska bli intressant att följa givet Ginas succé. Veckans mest ombloggade lägenhet då? Förutom Blondinbellas veritabla spridningssuccé så har Fantastic Franks studiolya gjort några ärevarv i bloggosfären under helgen. Se fler bilder HÄR
Foto: Nordsjö, Holmegaard, TooGood, Emma Hos, Norrgavel, Hemtex, Club XPRS, FF 

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Hemtex-filmen! Hur fin! <3

 • Klara skriver:

  jag undrar vad du tycker om årets kulör, "guldockra"? tycker själv att den är fin, men kanske lite svåranvänd?

 • Anonym skriver:

  Älskar sovrummet 🙂

 • Hanna skriver:

  Till lika-som-bär;
  Är inte höstnyheten https://m.ahlens.se/inredning/hall-smamobler/smamobler/pall-luca.html lite väl lika Wegner-pallen PP120?

 • Malin skriver:

  norrgavellänken pekar tyvärr mot nordsjö,går det att ordna?

 • Tack för en härlig summering Frida, gillade de nya inspirationsbilderna från Norrgavel lite extra, fint!
  Kram
  Inredningshjälpen/A

 • Amanda skriver:

  Emma Hos, får mig att brinna ännu mer för att bli inredare!

 • Anonym skriver:

  Taklampan i sovrummet himla fin, tycker jag. Vet någon var den är ifrån?

 • Emma skriver:

  Hemtex filmen får mig att tänka på en så fin reklamfilm för godmorgon-juice som gick för säkert 15-20 år sedan (det är nu man inser hur gammal man är…). Det var en tjej/kvinna med stort rött krulligt/lockigt hår i reklamen, också filmat i vita lakan med mycket ljus. Hur man nu kan minnas en reklam från 90-talet…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.