Annons

Veckans söndagssummering v 37 – 2015

Ännu en inrendingsvecka är till ända och det har blivit dags att summera de viktigaste branschnyheterna i ett söndagssvep. Nummer 37 har förutom nya inspirerande pressreleaser även bjudit på hot om nedläggning av Arabias fabrik i Finland, nyheter om en norsk butikskedja för köksredskap som expanderar aggressivt i Sverige med fem nya butiker och så lite efterdyningar från inredningsmässan i Paris förstås. Och någon frågade om färg. Förutom blått (och grönt) tror jag på rosa i år. Mer av det nedan. Scrolla och kolla!
Nya pressbilder stylade av Lotta Agaton för inredningsvarumärket Hem. Tummen upp för lamporna! Vill du se en sneap peek film från katalogplåtningen hittar du den HÄR!
Och på tal om lampor så har Jamie Hayons nya (handgjorda) rislampor Formakami för &Tradition som premiärvisades på mässan i Paris i dagarna fått enormt genomslag. Finns att förhandsbeställa HÄR!
Nya fina pressbilder från Jotun Lady. Styling av Kraakvik & D’Orazio.
Danska Lyngby som är kända för sin klassiska räfflade vas har lanserat en ny servis med samma subtila mönster. Lyngby by Hilfling. Så himla fint. Stort gilla på de fina pressbilderna också!
Inredningsbloggaren Amelia Widell är aktuell med en ny egen soffkollektion som snart släpps under egna märket Melimeli. Ska bli spännande att följa. Håll utkik för mer information HÄR!
Årets årgångsglögg från Blossa? Earl Grey 2015. Spännande! Sist men inte minst. Veckans mest ombloggade lägenhet är ett verk av stylisten Emma Hos. Jag tror den här slagit alla rekord hittills i år. Ovanligt vacker styling och ett bildspråk som träffar rakt i hjärtat både på Hemnetsurfare med köpintention och dem som bara scrollar efter bostadsinspiration. Jackpot minst sagt för herregyyd så många som har skrivit och instagrammat om den. Kolla in Kungsladugårdsgatan 13 S. Foto Jonas Berg, Stadshem.
Foto: Hem, &Tradition, Jotun, Lyngby, Melimelli, Blossa, Stadshem

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Hej Frida,
  Det vackra stora träbordet – var kommer det ifrån? Jag menar det under "Veckans söndagsummering…"
  Tack

 • Klara skriver:

  åh, rislamporna var verkligen topp! älskar rislampor!

 • Frida skriver:

  Camilla: Matbordet kommer från varumärket Hem, som jag länkar till i texten. Du hittar det under "Furniture" – "Tables" och namnet "Alle Conference table".

 • Anders skriver:

  Hej Frida,
  Borde inte du som kör "lika som bär" promota original http://www.lyngbyporcelain.com istället för "kopiorna" från Hilfling?

  • Trendenser skriver:

   Som jag har förstått det är båda original, de utgår från samma ritning men tillverkar på olika fabriker – och det finns ingen som juridiskt kan bevisa att den ena har större rätt till originalet än den andra därför får de båda fortsätta.

 • Tack för härlig summering!! Mycket härligt att se fram emot, inte minst att gå testa den där glöggen.
  Flaskan är ju hur fin som helst!
  Kram Anette

 • Sarah skriver:

  Glöggen är jag väldigt nyfiken på, smakar den inte bra är ju flaskan bara så himla fin! <3
  https://lantligtivitt.se

 • Netti skriver:

  Den där flaskan från blossa ska jag köpa bara för att flaskan är så otroligt snygg :-D.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.