Annons

Rösta på mig i Meet the Blogger Award 2015

För tre år sedan föreläste jag om min ”bloggkarriär” på en av Europas största bloggkonferenser Meet the Blogger i Amsterdam inför ett 100-tal personer. På engelska! Gosh.. Jag minns fortfarande hur nervös jag var. Och nu, lagomt till Trendensers 10-årsdag har jag blivit nominerad själv till deras fina utmärkelse ”Advanced Blogger Award”. Hurra! Jag vore såklart superglad om du ville stötta mig genom att lägga din röst på Trendenser HÄR! Stort tack på förhand. 
Foto: illustration inför Meet the blogger advanced award 2015

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Jag har röstat såklart!

 • Anna skriver:

  Hurra vad roligt Frida – det är du väl värd! Min röst har du fått!

 • Så välförtjänt! Röstat och klart!!
  Kram Anette

 • Lisa Torikka skriver:

  Tjohooo! Jag har röstat:)

 • Nina skriver:

  Såklart! Rösten är lagd. 🙂

 • Ekenäsliv skriver:

  Va roligt! Självklart har jag lagt en röst på dig!
  Lycka till!
  /Anna

 • Malin Björling skriver:

  Röstat och klart !!!

 • vita_margarita skriver:

  Såklart jag röstade

 • Petra skriver:

  Självklart!

 • Resfredag skriver:

  Utan tvekan lägger jag min röst på dig. Lycka till!

 • Marie skriver:

  Röstat på dig, så klart!

 • Susanne skriver:

  Självklart har jag röstat på dig! Hoppas du vinner!

 • mario skriver:

  vilken gamle dator du har! kom igen använd en aktuell version när du gör sånt der där e ju bara skräp

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.