Annons

Lookalikes: Keramikaskar

Bubblig keramik trendar i höst, det är ett som är säkert. En populär mönsterstruktur och teknik som syns på allt från krukor och vaser till ljuslyktor och askar i olika prisklasser. Kolla exempelvis in denna nyhet från H&M Home. Inte helt väsensskild från Anna Wadles signaturaskar (och LeKiosks storsäljare som hypades i bloggvärlden ifjol). Eller vad säger ni om de här? Visst är de lika som bär? 
Bild 1: H&M Homes nya ask i keramik, pris 99 kr (finns i flera färger) 
Bild 2: Anna Wadles keramikburk, pris 370 kr på LeKiosk (finns i flera färger)

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena Lyth skriver:

  Jag är helt klart beredd på att hålla med.
  Och som vanligt har "originalet" lite mer karaktär.

 • Håller med Helena, och att se en produkt via en bild säger ofta inte hela sanningen.
  För mig handlar design mycket om små små detaljer som gör stor skillnad för helheten och även själva känslan runt/i produkten som ofta har starkt samband med tex materialet som har använts.
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Dina skriver:

  Vad H&M är i farten! Jag hittade en till kopia när jag bläddrade i deras katalog igår. Det här är så svårt tycker jag, en hel del av H&M Homes utbud gillar jag, men hur ställer man sig till plagiering som kund? Jag har faktiskt ingen lust att supporta idéstöld, samtidigt är ju inte ALLT idéstöld. Men som kund tycker jag att de förlorar trovärdighet och många poäng för detta, då det får mig att ifrågasätta alla deras produkter.
  https://www.hm.com/se/product/05217?article=05217-K

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.