Annons

Lillstrumpa back in stock

Minns ni printet Lillstrumpa som min gölli’a fotografkompis Bodil och hennes syster Emelie lät trycka upp för något år sedan? Det har ju varit slutsålt länge, men nu har jag lyckats övertala dem att printa några nya exemplar och idag kom ett paket rykande färska till vår studio. Hurra! Ett av dem kommer säljas till förmån för @designhjälpen som Hanna Wendelbo driver på Instagram – men det finns några över som kan beställas för 400 kr inklusive moms och frakt. Mått 30*40 cm. Skicka bara ett mail till [email protected] med dina kontaktuppgifter så vidarebefodrar jag det till Bodil. Du kan se fler bilder på motivet i miljö HÄR och HÄR.

Foto: Bodil Bergqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Å va himla glad jag blev! SOM jag jagat denna tavla! Men nu är den då beställd, hurra! ☺️
  Kram Marie

 • Linda skriver:

  Hurra!!!! Som jag sörjt att jag missade detta innan de sålde slut.

 • Så glad jag blev nu!! 🙂 la en beställning direkt! Tack!!

 • Anna skriver:

  Klart och beställt. Så himla fint!!

 • Lisa skriver:

  Vet någon vart jag kan hitta denna nu? Den är heeeelt underbar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.