Annons

Instaweek

Ibland känner jag mig som en anka här på bloggen. Allt verkar säkert så lugnt och stilla när ni simmar förbi mig, men faktum är att jag paddlar på som en jäkel under ytan. Jag berättar ju inte om allt jag har för mig om dagarna eftersom det här inte är någon dagbok, men till er som är nyfikna kommer en uppdatering modell mobilkameran för att ge en liten hint om vad jag haft för mig den senaste tiden. En mix av instagrambilder och foton som aldrig publicerats. Nya roliga projekt och utmaningar väntar. Samtidigt som jag är väldigt trött och villrådig om jag ska vara ärlig. Hm. Blir detta en september to remember tro?
1) Jag lovade en uppdatering om mina föreläsningar. Sju (!) stycken är bokade kommande månad och jag väntar bara in ett sista datum sen ska jag ge er en lista. Den första som går av stapeln den 2 oktober (på Nääs fabriker) är dock redan fullbokad. Update med hållpunkter kommer! 2) Förutom logistik kring uppdrag och föreläsningsbokningar har jag stått framför filmkameran en hel del i veckan. Om jag verkar lång och vinglig så beror det på att jag fick gå på plankan för att komma upp mig litet… 3) Och så har jag varit på möte i det HÄR huset. Vad det ska leda till får ni se i slutet på september. 4) I övrigt jobbar jag på för GP Två Dagars lördagsbilaga. Detta är pyssel till ett kommande nummer! 5) Mitt motto för månaden. 6) I måndags var jag på kurs hos L6 i Göteborg 7) Och i tisdags bar det av till Halmstad för att göra en stylingkonsultation hos vinnaren i Luxaflex persiennttävling. Grattis @lilydecorse 8) Ja, jag ska sluta tjata om ljuset i vår studio. Det ÄR fantastiskt. Men på minussidan står just nu maximalt behov av fönsterputs av fyra meter höga industrifönster på våning tre. Tips någon? 9) Mitt bästa lunchställe just nu när man behöver komma iväg en stund för att rensa huvudet? Hills i Mölndal. Salladsbuffén är magisk

Kategorier:

Kommentarer

 • Spännande månad – i mångt och mycket låter din månad som min. Tycker vi satsar på en September to remember. Kram!

 • elle skriver:

  Fönsterputstips: Köp en elektrisk fönstertvätt! Bra investering. Minst ett av märkena har något slags förlängt handtag, vet jag.

 • Emma skriver:

  Hade turen att få tips om 2:a oktober i tid (man kan sätta upp sig på nyhetsbrev) så en plats (eller två egentligen) fanns kvar. Men även om man nu missar just denna kvällen så är Nääs fabriker så väl värt ett besök vilken annan dag som helst. Miljön är så fin, och nu har ett mysigt kafé öppnat också. Dessutom finns ju brique, en favorit-affär, där. Tror öppettiderna är torsdag – söndag på brique.
  Min mamma hade en liten butik i fabriken för säkert 25 år sedan, så många minnen finns förknippade med platsen, men som sagt, tror att alla kan hitta något på Nääs, natur, fika, mat, shopping, arkitektur…
  https://emmassamling.wordpress.com/2015/04/25/naas-fabriker/

 • Linn skriver:

  Jag gillar verkligen dina små insta-behind-the-scenes. Det är så spännande, för det innehåller alltid kommentarer om nya projekt och livet som entreprenör. Det är kul att se hur allt hänger ihop liksom.

 • Martina Höglund skriver:

  Flest vill jag tacka för en enormt underbar blogg… Du inspirerad mig så enormt mkt. Jag kan tipsa om karlsson på fönstret. En gammal vän till mig! ? googla så kommer hemsidan upp!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.