Annons

Instaweek

Tidigare idag blinkade lagringsutrymmet i min telefon (återigen!) rött. Kvällen har därför ägnats åt rens och radering. Imorgon ska jag nämligen få finbesök i studion på Spinneriet från en av Norges och en av Finlands största inredningsbloggare (Nina på Stylizimo och Susanna Vento från Varpuunen) eftersom vi ska göra ett jobb tillsammans – och då vill jag ju att det ska finnas plats över för att ta instagrambilder. I samband med minneskortstömningen saxade jag ihop ett kollage av mobilbilder och foton från mitt instagramkonto @trendenser för att illustrera lite av allt jag har haft för mig den senaste veckan. Mer info nedan! 
1) Boken Säker Stil nu på mitt soffbord, tack Ebba och Emilia! Även om jag kan anses partisk för att jag känner författarna så måste jag rekommendera ett köp. Så himla vettigt tänk kring hållbart mode och så många bra knep för att hitta sin egen signaturlook. 2) Annars då? Jag har insett mina begränsningar vad gäller krukväxter, så häromdan’ köpte jag… ett träd till studion istället. 3) Och så har vi gjort oss lustiga över att det målats kottar här under kotten. Julpynt på G!! 4) En annan favoritlampa som kommit på plats i studion denna vecka är Workstead Bendt. Tack David för snajdig monteringshjälp! 5) Nya tider och stora beslut. I stunder av tvekan tänker jag alltid på detta citat av T.S Elliot. 6) Hortensiasäsongen är igång. Hurra! 7) Lite mindre hurra var det när jag skulle åka till Stockholm över dagen i onsdags och fick kliva upp 03.45 för att hinna med detta tåg. Uff! 8) Sådana jobbdagar måste balanseras upp med lugnare tempo och en utomhuslunch med ryggen mot solvarm husvägg. RAW-food från På Kanelen (ett annat Göteborgstips!) 9) Sist men inte minst. Dagens märkligaste uppdrag. Att måla över en vägg med rosa kakel i studion. Vad den fonden har använts till kan jag visa i vår. Nu laddar vi för julgransfotografering imorgon!
 
Vill du följa mig på instagram? Du hittar mig på @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Du som gillar Lika som bär… Visst är det lite roligt att ett Gbg-ställe (På Kanelen) har tagit exakt samma namn som ett bageri i Båstad haft i många år. Utan att fråga.
  Kram!

 • Frida skriver:

  Oj det hade jag ingen aning om Martin! God mat har de iallenfallen de som ligger här i saluhallen i Göteborg.

 • Angelica skriver:

  Älskar din blogg!
  Tänkte fråga om du kommer göra något inlägg om färg på väggarna och sovrum inom den närmsta tiden? 🙂

 • My skriver:

  Vilken kul vecka! Gillar också den där lampan, så fin! /My

 • Fanny skriver:

  Hear hear! Jäklarns vad ofta den hojtar till om att minnet är fullt, får bli en redig rensning snart! 🙂 Läste att det var julpyssel på G i studion- spännande! Det börjar ticka på nu, oktober redan ju om två dagar… Kram! 🙂

 • Sofia skriver:

  Fantastiskt träd, mår det bra året runt i inomhusmiljö? I så fall tar jag gärna namnet på sorten, vansinnigt trött på olivträd som dör och söker ny inspiration…
  Tack på förhand!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.