Annons

Hemnetgodis på Eriksberg

Till er som har svårt att få till känslan i nyproduktion. Kolla in den här lägenheten som är till salu via NewHomes. Styling av Elin, Eva-Lotta och Sarah för Team Sarah Widman. Här tycker jag de har lyckats få till en ombonad look trots lägenhetens kantighet. Fastnade framförallt för vardagsrummet och gillar hur de ställt möblerna en bit ut från väggen och jobbat med tavlor i ”döda hörn”. Några andra tips att ta med sig? Hur fint det var att använda Ilse Crawfords korkbord som ”sideboard”, TV-bänkskombinationen jag tipsade om häromveckan och tricket att använda en spegel som tavla, för att föstora vardagsrummet. 
Foto: Jonas Berg för mäklarfirman NewHomes

Kategorier:

Kommentarer

 • Madde skriver:

  Hej hej
  Förlåt detta har inget med inlägget att göra, tänkte bara komma in och tipsa om min tävling som jag har på bloggen, en LUSH PRODUKT ligger i potten 🙂
  https://mrsmadde.com/2015/09/26/espresso-houselushtavling/
  Hoppas att du har en fortsatt bra helg

 • Jämtlandshanna skriver:

  Haha, tänk om dom där spegelväggarna kommer tillbaka 😉
  Kramar

 • Kristin skriver:

  Gillar dina inlägg om inredning i nyproducerade lägenheter/hus, säkert många som upplever problemen med det. Och då kan jag inte låta bli att tänka – varför byggs det så omysigt nuförtiden i Sverige? Utomlands betyder inte nyproduktion = fyrkantigt och för mycket glas. Har du några tankar? Skulle det egentligen inte finnas en marknad för en annan sorts nybyggen? Ja, kanske inte direkt inredningstankar detta, men angränsande! Trevlig helg!

 • Jag tycker nog tvärtom att den känns väldigt kall och omysig. Saknar textiler där, stora härliga mattor i varmare färger, gardiner. Fler vintagemöbler som ger själ! När ska det sluta stylas med eamesstolar…? 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad snyggt!

 • Marielle skriver:

  Tack för roliga inspirations- och tipsinlägg! Jag bor i en nybyggd lägenhet i samma område som den här. Det allra svåraste är att få till fönstren! Stora fönster som går lågt ner, med en smal fönsterbräda på ca 17 cm. Det ser lätt väldigt "tantigt" ut om man vill ha blommor och lampa i det. Hade uppskattat ett tipsinlägg om fönster styling supermycket! Det är banne mig svårare än man tror…

 • Elisabeth skriver:

  Snyggt stylat! Men jag tycker inte att stilen passar in i en nybyggd lgh på Eriksberg. Men smaken är olika.

 • Robert skriver:

  Håller med Elisabeth helt! Snyggt stylat men passar inte denna lägenhetsstil.

 • Anonym skriver:

  Supersnygg styling 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.