Annons

Budgettips lysrörslampa

Förberedelserna inför Trendensers 10-årsfest i oktober pågår för fullt och på att-göra-listan står bland annat att fixa till lokalen på Spinneriet. Smått som stort som inte blivit gjort. Jag har bland annat beställt ett halvmeterhögt lysande ”Hej!” till receptionsväggen i entrén och när Göteborgsföretaget som ska göra den skylten var här för att ta mått förra veckan hade de med sig en present till mig. En liten lampa med texten Happy. Förutom att de gör neonskyltar på beställning har de även ett sortiment av mer prisvärda lampor också, med färdiga texter och budskap. Jag brukar inte blogga om gratisgåvor men killarna på Sygns var så himmelens trevliga och drivna så jag gör ett undantag. Kolla in deras lampor HÄR
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Vilken härlig present, en sån skulle jag också vilja ha!
  Ha en fin dag!
  Anette

 • Anonym skriver:

  Vilken fin och ovanlig grej att ha på väggen!

 • Helena Lyth skriver:

  Supersnygg present. Bra med sådana vänner/leverantörer 😉 Grattis i förskott dessutom!

 • Bra tips! Det måste kollas in så cool! Fick just en idé!
  Kul med 10-års jubileum!
  Kram Malin

 • Fanny skriver:

  Grattis till 10år! Och vilken himlans fin present! 🙂 Kram

 • Jessica Bergmark skriver:

  Supertack för tips på skylttillverkaren, har letat men inte funnit vart jag ska vända mig! 🙂
  / @studio.jb.stockholm

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.