Annons

ANNONS: Kampanj på Bonusbay

Jag ska erkänna att jag är alldeles för dålig på att hålla koll på rabatter och möjligheter att spara pengar på saker man köper via nätet, men i samarbete med Bonusbay har jag fått möjlighet att testa hur deras tjänst fungerar och det är betydligt enklare än jag hade föreställt mig. Kort förklarat så behöver man bara registrera sig på deras sajt och sedan klicka sig vidare till den butik man vill handla på (som finns i deras system). Därefter registreras automatiskt en bonus på alla köp man gör, och på det viset samlar man poäng som kan bli pengar tillbaka. Just nu har de en kampanj där man får dubbel bonus på vissa butiker. Exempelvis när du handlar för 2500 kr på Royal design, får du 250 kronor i bonus. Och så snart du har fått ihop bonus som överstiger värdet av 150 kr kan du att begära att få det beloppet överfört till ditt bankkonto. Allt du behöver göra för att komma ihåg är alltså att logga in på Bonusbay.se innan du handlar, och därifrån klicka dig vidare till webbutiken genom deras tjänst. Inte krångligare än så och därför tycker jag det är värt att tipsa vidare om. Det kanske rent av är någon av er som är på väg att beställa hem något i veckan så varför inte testa detta – det kostar ju ingenting. Registrerar dig gör du enkelt HÄR
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Bonusbay.se  

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Ja just det! Jag har helt glömt bort att jag är medlem där och tack för påminnelsen 😀 Kram

 • Anna skriver:

  Annars kan jag tipsa om sponsorhuset.se, som har samma upplägg men där man får välja en förening som man delar bonusen med. Jag har valt djurskyddet då jag tycker de gör så mycket gott.

 • malincatrin skriver:

  påminner väldigt mycket om Refunder.se… Kanske värt att ha både och, och utnyttja det som är mest lönsamt för stunden..
  PS ett tips till dig att kanske skriva om är byggmax hemsida där man kan skapa rum och "inreda" vid exempelvis en renovering, får då pris på valda varor etc..

 • Anonym skriver:

  Får man ändå "prisgaranti" hos de anslutna butiker som kör med det? Någon som vet?

 • Lena skriver:

  Ok, dta var verkligen bra timing på, skulle precis klicka hem borde bord, stolar och annat från Rum21. nu fick jag 1700:- tillbaka tack vare detta tips. Kanon!

 • Mia skriver:

  Men vilket perfekt nagellack! Är det din hand Frida? Vill du dela med dig av märke och nummer/namn på lacket?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.