Annons

Tekniska problem + Instaweek

Just nu befinner jag mig i Köpenhamn tillsammans med ett 20-tal internationella inredningsbloggare för att delta i #danishdesigntour som arrangeras av Fritz Hansen, Royal Copenhagen och Dinesen. Jag har inte suttit vid datorn på hela dagen och när jag skulle logga in lite snabbt nu för att uppdatera bloggen så möttes jag av en enda teknisk röra. Ooops! Det har tydligen varit någon systemuppdatering inatt och min kodmall har inte riktigt hängt med. Jag ber om ert tålamod och lovar att vi jobbar på att återställa designen så snart som möjligt. Som pausmusik bjuder jag på behind-the-scenes-bilder från min mobil och mitt Instagram-konto @trendenser Visste ni att jag passerat 50 000 följare i veckan. Hurra!
Vad har jag haft för mig senaste tiden? 1) Jag har varit på Emmas och Henriks bröllop på Nordiska akvarellmuséet. Ett hav av Sjuor och Myror! Lovar fler bilder på dukningen så snart bruden själv har bloggat om sina foton från kalaset. 2) Jag och Bodil har jobbat i studion och bland annat… 3) fotat en stor kampanj för Bring som kommer gå live nästa vecka. Om ni undrar varför bakgrunden är skrynklig så vet ni varför. Sedan den här bilden togs har jag investerat i en ”ångmaskin”. 4) Jag har hållit två föreläsningar på Formex (Instagramskola för inredningsintresserade) som drog fulla hus! Kan säga att det var lite nervöst att kliva upp efter Lotta på Moderådet, men det gick bra ändå. 5) Det pratas mycket om talang. Jag tror inte det är oviktigt, men hårt arbete är nog ändå viktigare för att det ska bli något gjort. 6) Igår laddadde jag med breakfast for champions innan jag drog iväg till 7) Köpenhamn tillsammans med Tant Johanna. 8) Idag har vi besökt studios och verkstäder och… 9) lärt oss måla porslin. Galet svårt. Lovar bildrapport imorgon (när blogglayouten förhoppningsvis är på banan igen). Nu ska vi iväg på en spännande middag i The Dinesen Apartment. Följ mig gärna på Instagram för fler realtidsuppdateringar och så håller jag er informerade om när bloggen är tillbaka till normalläge igen. Du hittar mig på @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Scented Candles skriver:

  Det låter toppen med Köpenhamnsvistelsen! 😀

 • Sara skriver:

  Hur kan man få för sig att kalla någon annans ideer samt kreativitet för fånigt (https://trendenser.se/2015/august/diy-tips-till-gastrummet.html#comment)? Illa, Frida!

 • Maria skriver:

  Nyfiken i en strut undrar vilken "ångmaskin" du köpt och om den är bra. Har länge tänkt investera i en!

 • Trendenser skriver:

  Det var inte riktigt så jag menade, snarare att det är fånigt att man ska behöva ange sin internetkod till sina gäster. Man umgås väl för att umgås IRL. Det där var din egen tolkning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.