Annons

Mitt senaste köp

Innan jag och Johanna hoppade på tåget hem från Köpenhamn tidigare idag svängde vi förbi en av mina danska favoritbutiker när det kommer till inredning, nämligen Stilleben. Deras tavelavdelning är ett givet stopp när jag är i stan. Det är alltid lika härligt att bläddra igenom deras signerade prints och limiterade litografier. Den här gången hade jag dock redan bestämt vad jag skulle köpa med mig hem. Nämligen det HÄR motivet på bomullspapper. Peppande ord i en period när många stora beslut behöver fattas på kort tid. Sånt är livet som egenföretagare. Ibland måste man slå på autopiloten (läs: magkänslan), korsa fingrarna och köra på – och lita på att allt löser sig i slutändan. Happy friday på er!

Foto: Frida Ramstedt och Johanna Bradford 

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  En klar favorit här hemma!!
  @solbackentre

 • Så himla fin. Känns som om jag skulle behöva just den påminnelsen eller rättare sagt förhoppningen just nu.
  Kram Anette

 • MissStorm skriver:

  Snygg! Och för mig ett dubbelt budskap. Jag är van vid att "korsa fingrarna" är någonting man gör när man ljuger. Men vet att det i t.ex USA är samma sak som att hålla tummarna. Två helt olika budskap alltså, vilket jag gillar. Lite nyfiken på hur du tolkar de korsade fingrarna? 🙂

 • Scented Candles skriver:

  Jag älskar också Stilleben! Lycka till med besluten, känner igen mig.

 • angelica skriver:

  så snyggt!!
  Lampan, skenan med spotslighten… Vet du var man kan finna något liknande? Helst byggbar, behöver en lång 🙂 tack för en inspirerande blogg.
  Kram

 • Hej,
  Åker till Köpenhamn inom kort och du verkar ha så bra koll. Kan du tipsa om lite shopping och andra barer/restauranger?
  Tack på förhand

 • Trendenser skriver:

  Jag tolkar det självklart inte som att jag skulle ljuga 🙂 Utan som i "crossing my fingers for good luck" Trevlig helg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.