Annons

Hemnetgodis: Spisbrödsfabriken på Kvarnholmen

Kolla in JM’s nybyggnadsprojekt Spisbrödsfabriken, som hade säljstart i förra veckan. Snyggt stylade bilder av Marie Ramse som alltid levererar. Jag fattar inte hur du kan hålla så konsekvent hög nivå. Alla som någon gång har försökt sig på att skapa ombonad stämning i rakt och kantigt vet vilken utmaning det är, men i den här lägenheten bjuds ni på massor med inspo. Man kan mixa nytt och nött. Läs mer HÄR!
Fotograf: Sara Danielsson Styling: Marie Ramse Inredning: LOFTSTHLM Tine Sandberg

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Jättefint! Var finns de fina kuddarna i soffan att köpa? ?

 • Ninni skriver:

  Med tanke på Hemnet hemmet, tycker jag Ni gjorde ett fint val av vinnarbidrag, harmonierade med huset.
  Kram Ninni.

 • Anna skriver:

  Hej! Väldigt fint! Jag är på jakt efter ett träd att ha inomhus och fastnade direkt för trädet på bilden. Så fint! Och just träd inomhus syns ju överallt just nu… Men vilka finns det att välja på? För och nackdelar? Vilka är mest lättskötta? Tappar alla träd blad på vintern? Du som har bra koll kanske vet? Med andra ord önskar jag ett inlägg om träd att ha inomhus! Vore superkul om du vill skriva om det 🙂 Tack för en bra blogg!

 • Marie Ramse skriver:

  @Helena kuddarna är från ett tidigare projekt men det finns liknade hos Tell me more och HM home.

 • Malin Vbg skriver:

  Jättefint hem! Är det någon som vet var mattan vid soffan kommer ifrån? Den hade jag velat ha här hemma.

 • Bror skriver:

  Jättefin matta! Vet någon vart den är ifrån?

 • Jessica skriver:

  Hästtavlan är bara så fin! Ngn som vet var den kommer från?

 • Anonym skriver:

  Åååh hästtavlan störtade rakt in i hjärtat på mig! Vill ha begär till mitt rum nu. Får matcha det till något grafiskt print så det inte känns som jag sätter upp en affisch från mina gamla hästtidningar 🙂

 • Fredrik skriver:

  Vart kommer soffan ifrån?

 • Den där soffan vill man ju bara omfamnas av!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.