Annons

Hemnetgodis på Österlen

Det har nog hittills aldrig hänt i bloggens historia att jag har lyft ett Hemnetgodis som jag själv varit spekulant på (det vore ju hål i huvudet att haussa ett objekt man själv tänkt ge sig in i budgivningen för), men det här huset får bli mitt första undantag. Vi lyckades dock inte få till någon visningstid med mäklaren i sommar, trots flera försök under vår Österlensemester och det kanske var lika bra. För det är egentligen på tok för stort, och underhållskrävande OCH dyrt. Men som prospekt betraktat är det precis just exakt den typ av Skåne-get-away jag drömmer om någon gång. Det är inte nytt på Hemnet, jag har dreglat över det sedan juni – men eftersom jag själv gett upp hoppet nu kan jag lika gärna bjuda på länken som inspirationsobjekt här på bloggen. Och kanske är det någon annan som kan vara spekulant? Om så hyr jag det gärna av dig en vecka eller tre nästa sommar 😉 Fler bilder hittar du HÄR!
Foto: Fastighetsbyrån

Kategorier:

Kommentarer

 • Jättefint, skulle kunna tänka mig att bo där året runt!
  Kram Anette

 • Sandra skriver:

  Vill du hyra nåt liknande nästa år så tror jag att min kusin fortfarande hyr ut sitt sommarhus i backåkra. (Inte helt säker). Kolla med Sofia på löderups strandbad om du är intresserad.

 • emma skriver:

  Det där har min familj tittat på! Men det blev ett annat i slutändan.

 • Marie skriver:

  Wow! Det där är grymt fint, om det inte leget på helt fel sida av Skåne hade vi absolut bott där 😉

 • Julia skriver:

  Otroligt fint, men jösses vad dyrt! Går ju att få betydligt billigare som man kan fräscha upp till en fin standard!

 • Susanne skriver:

  Superfiiint! Passar min smak också, ännu mer om jag vore miljonär 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad fint 😀

 • Alex skriver:

  Oj oj oj vilket ställe.
  Ser nästan overkligt ut!

 • Har sagt det förut och säger det igen: Skåne är så nära himlen man kan komma… : )

 • Verena skriver:

  Åh vad jag älskar att titta på Hemnetgodis! Och det här huset var verkligen underbart!

 • Rebecka skriver:

  Generöst att du delar med dig ändå! 🙂 lycka till i fortsatta sökandet efter det rätta fritidshuset!

 • inredningsinsp skriver:

  PAX JAA! jag vill också ha en skåne dröm att fylla själen med ny energi! Fast jag har min dröm redan så skulle det inte vara dumt med miljöombyte.

 • Anna skriver:

  Tycker också att huset (och inte minst trädgården!!) är fantastiskt. Jag la upp lite bilder, främst på utemiljön, på min trädgårdsblogg för ett tag sedan där man kan se lite kvällsbilder på trädgården i vårskrud. Vet inte om du redan sett dessa, om inte så är du välkommen att kika in. Kram/Anna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.