Annons

Happy friday!

Sista helgen på min sommarsemester står för dörren, och jag kikar in lite snabbt för att önska glad fredag med ett rejält fång av min kompis Emmas favoritblommor. Hortensior! Bröllopsförberedelserna ute på Tjörn är nämligen i full gång och imorgon smäller det. Då ska hon äntligen få sin Henrik och årets mest välplanerade fest kommer gå av stapeln. Jag laddar för en helg av bröllopskalas och hoppas att vädret är på vår sida. Håll gärna tummarna du med. Glad fredag!
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Svårt att inte gilla hortensior! Vi har en helt enorm buskliknade hortensia nere på vår innegård, svår att motstå 😉
  Ni kommer att få en magiskt fin dag imorgon allihop men framförallt Emma och jag kommer att tänka på er, lita på det!
  Kram Anette

 • Rebecka skriver:

  Wow, vilken drömbukett!

 • Liza skriver:

  Vilken underbar bild! 🙂
  Jag älskar blomman, hortensia! ..men min absoluta favoritblomma är pioner :).
  Önskar er en fin helg, och jag håller tummar och tår för att vädret är på er sida.
  Ha en go helg! 🙂 ..själv så börjar min jobbhelg idag. 🙂
  Kram

 • Härligt! Hälsa Emma så gott och ha en underbar helg nu. Och du, så himla vacker! varma kramar Kristin

 • Karin skriver:

  Härlig bild! Blomsterglädje!

 • Nannica skriver:

  Fantastiska blommor och fantastiska fredag!
  Ps. Ta en titt i min butik på Etys! https://www.etsy.com/se-en/shop/Designica

 • Anonym skriver:

  Vad fina blommor! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.