Annons

Veckans fredagsblomma

Idag har jag jobbat undan det sista på min to-do-lista i raketfart för att kunna ta semester i fem sammanhängande veckor. Som alltid blev det lite jonglerande på slutet men banne mig, jag hann! Och minuterna innan stängning cyklade jag förbi Kungsblomman för att fira detta med en fredagsblomma i form av grönska till vår uteplats. Det är ju där vi är mest såhär års. Lavendel kan vara den bästa sommarblomman jag vet. Vacker att titta på och doftar ljuvligt. Dessutom såg plantorna så himla härliga ut när jag cyklade hem med dem i cykelkorgen i kvällssolen att jag var tvungen att knäppa en bild när jag hade parkerat vid huset. Det här är en av sommarens allra första dallrande varma kvällar. Luften står stilla. Nu ska vi grilla och fira att det är fredag! På helgens agenda står inget annat än att bada och att införskaffa en ny cykelkorg. Jag skulle vilja ha en härlig Köpenhamnsmodell i flätad rotting. Tips någon? 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • GEOLINA skriver:

  Älskar lavendel! Våra gigantiska "buskar" har precis börjat blomma så snart kan jag plocka in en hel del.
  Kanske skulle satsa på att ha några i kruka med 🙂

 • Jojo skriver:

  Min cykelkorg fyndade jag på loppis, de är ju superfina!

 • Anonym skriver:

  Fin cykel med läderhandtag. Vad är det för märke?

 • Elin Johansson skriver:

  Snygg cykel!! Var kommer den ifrån?

 • Happy Vacay!!
  Kram Anette

 • Anna-Maria skriver:

  Hoppas du får en fin semester!

 • Anonym skriver:

  Åh älskar den diften

 • Ann skriver:

  Fin cykelkorg, hoppas du hittar! Jag har letat efter cykelkorg i rotting i några månader och det verkar faktiskt vara lite hopplöst. Ser att det finns webshoppar men jag vill gärna se och känna. Har nog varit hos 20 cykelhandlare men inte hittat, började känna mig som en kuf efter alla konstiga blickar jag fått i affärer när jag förklarat att konstrotting inte är det jag vill ha 🙂 Sett snygga i Danmark och eftersom jag bor i Skåne blir det en tur dit senare i sommar.

 • Hanna skriver:

  Ja, visst är det ljuvligt att sommaren äntligen är här på allvar! Önskar dig en härlig semester!

 • Åh nu vill jag ha lavendel på min balkong!
  Kram Anette

 • Caroline Ulkner skriver:

  Jag beställde en stor, rymlig cykelkorg i rotting och med läderband från cykelgear.se för bara någon månad sedan. Såg inte att just den modellen fanns kvar men de har ett stort utbud så kanske hittar du någon. Den har perfekt size för min stråväska!

 • Anonym skriver:

  Stålhästen har fantastiskt fina cyklar och tillbehör i retrostil.
  http://www.stalhasten.se

 • Linda skriver:

  Jag har en jättefin cykelkorg i rotting från Stålhästen, https://www.stalhasten.se/product.html/cykelkorg?category_id=11

 • Vilka mysiga bilder!

 • Malin skriver:

  Jag köpte min cykelkorg från Bruka och den har hållt många säsonger nu. Budgetvarianter, men även de i rotting, har jag sett på Jula för en spottstyver av priset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.