Annons

Tips på rolig nappbox / doppresent!

Jag får ofta mail från läsare som ber om tips på originella doppresenter till barn som har inredningsintresserade föräldrar. Speciellt såhär års när dop- och namngivningsceremonierna duggar tätt. Jag brukar hänvisa till den här listan som jag skrev ihop för ett par år sedan men eftersom frågan fortsätter komma gräver jag där jag står och bjuder på ett av mina senaste köp till Max. En fin liten förvaringsbox med lock från Acne Jr i återvunnet trä. Finns i vitt eller svart alternativt i ek eller furu, behandlad med organisk linfröolja. Perfekt som nappbox när barnen är små och sedan som förvaring av diverse hemligheter allt eftersom de växer. Och när hen blivit vuxen kanske den får följa med som inredningsdetalj och modern designklassiker (som den lär betraktas som vid det laget). Pris 695 kr. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Louise skriver:

    Så tuff! Jag vill ha! 😀

  • Anonym skriver:

    Häftig!

  • Jagger skriver:

    Älskar den! Bra tips. Var själv nyss på dop och gav då bort en annan klassiker, ryggsäcken Kåken fylld med andra grejer ett litet barn kan behöva.

  • Anonym skriver:

    Bra tips!! Supertuff.
    (Families är en 2in1 blogg där två familjer bloggar under samma namn).

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.