Annons

Säsongspremiär för hängmattan

Tidigare idag när Max tog sin sedvanliga tupplur passade jag på att göra detsamma. Fast utomhus, i den här! Som jag monterat upp semestern till ära! Säsongspremiär för hängmattan alltså. Jag älskar att vi bor granne med skogen och trivs som allra bäst längst ut på tomtgränsen, under trädkronornas skyddande skugga. Kalla mig gärna Sir Väs men jag gungar mig lätt till sömns medan jag hör andra arbeta i bakgrunden. Det är så rofyllt att höra ljudet från surrande gräsklippare på avstånd, grannar som fejar på husen, fågelkvitter från skogen blandat med björklöven som rasslar i vinden. Bästa playlisten ever.  
Sist jag visade bilder på våra kuddar som jag flyttar runt mellan uteplatserna fick jag många frågor. Den grå har jag köpt på Norrgavel och den vita med triangelmönster kommer från Afro Art (den har jag köpt av Kajsa Cramer på Spinneriet). Enkla att tvätta i maskin och förlåtande skrynkliga båda två. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

  • Jag älskar vår hängmatta! Håller helt med dig, hängmatta är bara helt bäst. Älskar det stilla gunget och vinden, sommarens ljud och hur bra man sover i den.

  • Anders skriver:

    Oh, jag vill också ha plats för hängmatta. Jag köpte en i Brasilien för lääänge sedan. Men det finns ingen bra plats för den…

  • Ola skriver:

    Underbart med hängmatta, speciellt tillsammans med en bra ljudbok, eller spellista!

  • Matilda skriver:

    Anders, det finns ställningar att köpa så kan man ställa hängmattan vart man vill.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.