Annons

Hemnetgodis i Kivik

Som sagt, när många aktörer på Hemnet gått in i julidvala så fortsätter Uppvik & Döttrar att leverera fina sommarhusdrömmar. Vecka efter vecka. Det enda jag önskar mig är att deras fina bilder gick att se lite större  – och inte bara layoutade i deras välgjorda böcker till objeksbeskrivningar. Det är visserligen som små karameller i sig de där PDF:ern, men bilderna skulle inte skämmas för sig om de gick att zooma in i eller spara på Pinterest. Vad jag tar med mig från denna pärla? Det blå köket, de tapetserade taken i sovrummet och de stora fönsterpartierna. Mer info HÄR!
Foto: Uppvik & Döttrar mäkleri på Österlen

Kategorier:

Kommentarer

 • Tänk om det fanns ett sådant, exakt sådant ställe att hyra några veckor på Österlen, letat men inte hittat ett enda bra alternativ.
  Kram Anette

 • Underbart, hela Skåne är en dröm! : )

 • Anonym skriver:

  Det ärverkligen skam på torra land att bilderna är så små. Man vill ju zooma in och se meeer!

 • Anders skriver:

  Älskar verkligen Österlen. Haväng är mitt absoluta favoritställe.

 • Följ min fotoblogg https://misselizabeth.blogg.se. Jag lägger upp väldigt vackra bilder, skriver mycket personligt och just nu har jag en tävling där man kan vinna ett jättesnyggt klädesplagg 🙂

 • Följ min fotoblogg https://misselizabeth.blogg.se. Jag lägger upp väldigt vackra bilder, skriver mycket personligt och just nu har jag en tävling där man kan vinna ett jättesnyggt klädesplagg 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.