Annons

Hemnetgodis i Kivik

Som sagt, när många aktörer på Hemnet gått in i julidvala så fortsätter Uppvik & Döttrar att leverera fina sommarhusdrömmar. Vecka efter vecka. Det enda jag önskar mig är att deras fina bilder gick att se lite större  – och inte bara layoutade i deras välgjorda böcker till objeksbeskrivningar. Det är visserligen som små karameller i sig de där PDF:ern, men bilderna skulle inte skämmas för sig om de gick att zooma in i eller spara på Pinterest. Vad jag tar med mig från denna pärla? Det blå köket, de tapetserade taken i sovrummet och de stora fönsterpartierna. Mer info HÄR!
Foto: Uppvik & Döttrar mäkleri på Österlen

Kategorier:

Kommentarer

 • Tänk om det fanns ett sådant, exakt sådant ställe att hyra några veckor på Österlen, letat men inte hittat ett enda bra alternativ.
  Kram Anette

 • Underbart, hela Skåne är en dröm! : )

 • Anonym skriver:

  Det ärverkligen skam på torra land att bilderna är så små. Man vill ju zooma in och se meeer!

 • Anders skriver:

  Älskar verkligen Österlen. Haväng är mitt absoluta favoritställe.

 • Följ min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se. Jag lägger upp väldigt vackra bilder, skriver mycket personligt och just nu har jag en tävling där man kan vinna ett jättesnyggt klädesplagg 🙂

 • Följ min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se. Jag lägger upp väldigt vackra bilder, skriver mycket personligt och just nu har jag en tävling där man kan vinna ett jättesnyggt klädesplagg 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *