Annons

DIY: Blomsterpill

Ni som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden, som jag postade där tidigare idag. Ett ”kärleksbrev från sommaren” som jag skapade av en bukett blommor från trädgården, ett gammalt kuvert och två rastlösa händer som behövde sysselsättning medan jag lyssnade av en inspelad presentation. Ett perfekt DIY-pyssel att greja med till Sommarpratarna eller sin favoritpodd i lurarna. Ge dig ut i trädgården, plocka lite blad, använd ett kartongark eller ett enfärgat bord och låt fantasin gå bananas. Och när man är klar? Ta en bild, skriv ut motivet som en poster och rama in ditt konstverk. Eller gör ett eget vykort och skicka till någon du tycker om. Eller dela ditt alster på instagram så kanske du inspirerar fler till en avkopplande stunds mediativt växtpussel. Vill du ha inspiration för avancerat #blomsterpill kan jag rekommendera @hannawendelbo och @annaremarchuk Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Underbar idé! : )

 • Följ min fotoblogg https://misselizabeth.blogg.se där jag lägger upp mina vackra bilder och skriver väldigt personligt och mycket känslor. En utav mina inlägg (Nedvärdera inte dig själv, du kan också) finns på blogg.se’s hemsida just nu 🙂

 • Åh, det där kallar jag kärleksbrev!
  Så himla fint!!
  Kram Anette

 • Anonym skriver:

  Appropå Lika som Bär, så är detta kuvert slående likt detta https://instagram.com/p/3YA6REF1kw/?taken-by=annaremarchuk

 • Gabriella skriver:

  Åh så fint!

 • Frida skriver:

  Superfint!

 • mamma mindy skriver:

  Så fin bild på blommorna 🙂

 • Erica skriver:

  Jättefint! 🙂

 • my skriver:

  Så fint 🙂

 • Sandra skriver:

  Skulle också vilja tipsa om Gustav Broström @gustavbrostrom som också gör fina stilleben 🙂

 • M skriver:

  Tack för inspirationen. Det kan mycket väl tänkas bli något liknande gjort här hemma.

 • Louie skriver:

  fint 🙂

 • Jasmine skriver:

  Vilken rolig idé! Tack för att du delar med dig av din kreativitet.
  Kram

 • Anonym skriver:

  Vilken rolig idé!

 • Vilken härlig och somrig bild 😉

 • Sofia skriver:

  Men åh vad fint!

 • Trendenser skriver:

  Jag länkar ju tydligt till henne som min inspirationskälla så jag förstår inte varför du är så tyken?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.