Annons

DIY: Smart hallförvaring

Jag är egentligen ingen rå plywoodperson (eftersom jag tycker det lätt kan ge ett ofärdigt intryck) men jag fastnade ändå för den här DIY-idén som den finska bloggaren Hajottamolla byggt in i sin hall. Så himla smart förvaringslösning / sittbänk / smart utnyttjande av en långsmal hall. Inte minst för en småbarnsfamilj som måste kunna trolla bort många skor, miljarders små vantar och mössor och allehanda småplock. Här kan du se fler bilder från hennes hall och här kan du hitta instruktioner som visar hur de gjort. Och gillar du inte heller obehandlad MDF eller Plywood så kan man ju alltid måla eller betsa!
Foto: Hajottamolla.blogspot.fi

Kategorier:

Kommentarer

 • Erika skriver:

  Snygg lösning!
  En fråga, när kommer din blogg som mobilversion? 🙂
  Stör mig lite varje gång på att man måste förstora inläggen när man läser på iphonen.
  Tack för bästa bloggen, väldigt roligt med ett inlägg om dagen!

 • Anonym skriver:

  Det där var extremt snyggt och kul med en blogg man inte läst innan… : ) Ha en fin dag!

 • Evelina skriver:

  Hej! Tack för hallinspo! Precis vad jag behöver till vårt nya boende. Har du en aning om var den svarta hatthyllan är ifrån?
  Jag skulle gärna vilja ha din proffshjälp vad gäller taklampor/armaturer. Inte den snygga över matbordet eller vardagsrumsbordet, utan de som ska ge allmänt ljus i tex den långa mörka hallen, sovrummet, gästrummet mm. Så svårt att hitta snygga baslampor, eller kan man tänka nytt? Tacksam för dina tips!
  Tack för all inspo! Kramar Evelina

 • Annika skriver:

  Riktigt snyggt och smart. Skulle själv behöva något sådant!

 • Anonym skriver:

  Äääälskar det!

 • Li skriver:

  Ville bara säga att jag är mkt nöjd med webbversionen! Byt inte 🙂

 • Robert skriver:

  Snyggt, smart och praktiskt. Vi har en liknande lösning själv hemma som funkar kanon, men i annat material. Tror nämligen att om man kör på plywood eller målat finns nog risken för fula märken av mörka skosulor och annat som man lätt för med sig utifrån, speciellt om man har barn? Värt att tänka på i förhand.

 • Linda skriver:

  Hej! Du har ingen aning om var man kan hitta den svarta lådan/korgen som är uppe på hatthyllan?
  Tack på förhand 🙂

 • Ingrid skriver:

  Jag gillar plywood helskarpt. Supersnyggt och funktionellt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.