Annons

Budgettips: Badkarshylla i trä

Minns ni att jag efterlyste en badkarshyllai början på juni? Jag hade ju sökt efter IKEA’s serie MOLGER (som tyvärr har tagits ur produktion) under en tid och frågade om det eventuellt var någon som hade en till salu. Snabbt som ögat kom ett mail från bloggläsaren Mimmi och ett par dagar senare låg denna i ett paket hos mitt postombud. Tack snälla! Nu väntar jag bara på en ruggig och regnig höstkväll då jag ska tappa upp ett varmt skumbad, sjunka ner med en tidning och duka upp en skål med smågodis på den här. Orginalpriset är under hundralappen och nu har det dykt upp ett par på Tradera. Ett budgetkap värt att leta efter? 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Hurra vad kul att det löste sig för dig! Hyllan kommer bli ännu finare när du slitit lite på den och den "nya träfärgen" lagt sig. Min såg också ut som din i början men var inte rädd för att låta den bli fuktig det är så den grånar till sig snabbast. Njut av många långa bad i höst helt enkelt! =))

 • Johanna skriver:

  Ibland har man tur, internet är bra på så sätt, man kan nå ut till många människor i hela landet, världen..

 • Ibland ska man ha tur, och så fint det blev!
  Kram Anette

 • Emma Nähr skriver:

  Fantastiskt fint! Du hade väldigt tur 🙂

 • Mini skriver:

  Kul att kunna hjälpa och att den kom till användning :).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.