Annons

Trendenser + Tradera

I ett försök att slå ett slag för en mer hållbar konsumtion, och ett cirkulärt tänk, kring inredning så har jag inlett ett samarbete med Tradera. Under vinjetten Tradera by Trendenser har jag samlat några av mina favoritfynd som ligger ute till försäljning hos dem just nu. Jag kommer fylla på med nya grejor varje dag, allt eftersom auktionerna löper ut. Målet är att bjuda på allt från unika inredningsdetaljer tlll fina begagnade fotoböcker. Klicka HÄR för att komma till de auktioner som rullar just nu! Inom kort kommer jag också passa på att sälja ut en del av mitt rekvisitalager, så håll utkik! 
Foto: skärmdump från Tradera by Trendenser – presenteras i samarbete med Tradera.se

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Stort gilla!!

 • Lena skriver:

  bra blandning på priser och produkter.

 • Hanna skriver:

  Jättebra saker och bra initiativ. Önskar fler tänkte så!
  Du förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! https://goo.gl/BepLJk

 • A. skriver:

  Kul med tips på vintageprylar!

 • Bra där!!! *klappar pretentiöst händerna ihop med moder jord*

 • Monnah skriver:

  Det här var ju en klurig idé! Bra där. Lycka till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.