Annons

ANNONS: Trendenser + Tradera

Jag nämnde ju häromveckan att jag inlett ett samarbete med Tradera i syfte att uppmuntra till en mer hållbar konsumtion genom att visa möjligheterna att både fynda och sälja second hand. Förutom att jag lyfter fram ett urval av andras auktioner under vinjetten Tradera by Trendenser så har jag också rensat ut mitt eget rekvisitaförråd idag och lagt ut ett produktpaket med köksprylar där försäljningen oavkortat kommer att gå till föreningen Ung Cancer. Det senaste året har jag tyvärr på nära håll fått se hur aggressivt och snabbt den sjukdomen kan bryta ner en närstående och även om man ofta tänker att man borde ge pengar till organisationer som ger stöd för dem som drabbas så är det inte alltid man kommer till skott, eller har en slant över i sitt eget vardagspussel. Men de allra flesta av oss har garanterat något som förblivit oanvänt därhemma. Utmana dig själv till en sommarrensning av skåp och förråd och låt hela eller delar av den försäljningsintäkten få gå till en organisation som du vill stödja. Svårt är det inte heller. Om du laddar hem Traderas app kan du fota och publicera annonsen direkt i mobilen. Antar du utmaningen? Testa redan ikväll. Annars får du gärna buda på min auktion. HÄR hittar du mer info om den!
Uppdatering 2015-05-17 kl 10.00:
Stort tack för den fina responsen och aktiva budgivningen! Jag har lagt upp ytterligare ett kit med rekvisita, detta med tema trädgård. Ett gäng fina saker att ge bort till dig själv eller någon du tycker om. Värde ca 1500 – 2000 kr. Utrop 1 kr. Länk till auktionen hittar du HÄR
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Tradera.se 

Kommentarer

 • Underbart! Klart jag vill vara med och buda, håller tummarna nu.
  Kram

 • Johanna skriver:

  Tummen upp!

 • living by Miriam skriver:

  Så himla bra förening! Så himla fint av dig Frida 🙂

 • Hannah skriver:

  Heja heja heja! Vilket roligt samarbete!!

 • elin skriver:

  bra initiativ!

 • Niklas skriver:

  Wow! Vilken härlig inspobild! Särskilt förtjust blev jag i pappershållaren! 🙂

 • Anna skriver:

  Fantastiskt bra initiativ Frida, du är grym! Hoppas på att dina auktioner ger stora summor till denna viktiga sak, stor kram!

 • Jonas skriver:

  Vackert. Många kramar!
  https://www.ekocredit.com/

 • Emma skriver:

  Fint initiativ!
  Min dotter fick leukemi tio månader gammal. Nu, snart fyra år senare, mår hon bra, men är inte friskförklarad ännu. Syrrans svärmor dog dock i januari, bara 43 år gammal. Tror tyvärr alla har någon att referera till , men ändå är det ju, precis som du säger, svårt att få till givandet. Ofta glöms det nog bara bort, så detta är verkligen toppen!

 • Jannica skriver:

  Hej Frida, vart finner man pappersrullehållaren?
  Med vänlig hälsning
  Jannica

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.