Annons

Sommarerbjudande från Sköna Hem

Lagom inför årets semestertider har jag fått möjlighet att dela ett nytt prenumerationserbjudande till er, i samarbete med tidningen Sköna Hem. Via den här länken kan du teckna upp dig för 6 nummer av deras magasin, en fin Hamamhandduk och en härlig tvål från Savon De Marseille för endast 149 kr + porto (totalt värde 863 kr!). Du får sedan en tillsvidareprenumeration på tidningen som du kan säga upp när det passar dig. Perfekt packning att ha med sig i väskan när du laddar för lata dagar på stranden! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Sköna Hem 

Kommentarer

 • Underbart med Sköna hem och fin handduk, badlakan? Vi kör en mama-tävling vi. : )

 • Jenny skriver:

  Jag slutade prenumerera på Sköna hem för jag tycker den är alldeles för ovarierad. Och om jag ska vara ärlig är de flesta inredningsrtidningarna det. Var finns de som lyfter personer som lyfter personer som inte måste vara vita och ha ett svensk-klingande namn? Någon som har tips?

 • Anonym skriver:

  Härlig bild ??

 • clara skriver:

  snygga bilder

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.