Annons

Lookalikes: Tyglampor

Nelson Sepulveda och Mark Eden Schooleys AY Illuminates Cotton Lamp fanns ju långt innan Artilleriet dök upp som fenomen på den svenska inredningshimlen, men jag gissar att det till stor del är just deras förtjänst att Z1-5 hänger i så många nordiska hem numera. Den här lampmodellen har ju gått och blivit lite av den butikens signum och en slags ”stilpjäs” i sig. Och som vanligt när något blir poppis på bred front poppar det upp budgetalternativ lite här och där också. Just därför blev jag faktiskt inte ett dugg förvånad när jag såg den här nya varianten hyllas i Starwomans blogg häromveckan. För nog är väl de här lika som bär, (om man bortser från prislapp och detaljer)? 
Bild 1: AY Illuminates Cotton lamp Z5, pris från 3195 kr
Bild 2: Riverdale från Modesto, pris från 599 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Zndy skriver:

  Oj, ja de var allt lika. 🙂

 • Stefan skriver:

  Mysig lampa!

 • Åh så fina, gillar de på bild nr 2 mer faktiskt! Fast det är nog hela den bilden som gör det..

 • sandra skriver:

  Lysande! 🙂 Även om jag hade drygt 3000 kr över skulle jag aldrig sprätta iväg dem på en lampa. Det här är ju faktiskt en ljuslykta, även om det går att hänga upp den på en sladd också. Så fin och så funktionell, tack för tipset!

 • Stefan skriver:

  Hej, idag skriver jag om att känna stolthet över sin kropp.
  Berätta gärna vad du tycker!
  Kram Stefan

 • Caroline skriver:

  Hej Frida,
  Tack för en superbra blogg! Har två inredningsfrågor jag hoppas du kan hjälpa mig med eller kanske göra ett inlägg om. Först och främst undrar jag om du har tips på snygga grå möbeltyger som du kan rekommendera att klä om en soffa i.
  Min andra fråga är om du har tips snygga, prisvärda utomhusmattor.
  Hoppas du har tid att svara, tack på förhand!

 • Jonisa skriver:

  Vackert. Många kramar!
  https://www.ekocredit.com/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.