Annons

Lookalike: Trädgårdsspadar

Har hon fått spad(er) nu tänker ni? Nej (förlåt!), faktiskt inte. Trädgård hör visserligen inte till det vanligaste jag tar upp här på bloggen men sedan urban gardening blivit ”supertrendigt” så har plötsligt inredningsbutiker som Artilleriet och Norrgavel börjat med kvalitetsprodukter för trädgårdsodling och uteliv. Joseph Bentleys klassiska redskap i form av spadar och grepar är ett exempel. Kända för sina karaktäristiska skaft i ask, där träet liksom går upp delar sig och bildar själva handtaget. Döm därför om min förvåning när jag tidigare ikväll hittade den här spaden på Ica Maxi. Visst är väl de här lika som bär? 
Spade 1: Trädgårdsspade från Joseph Bentley med skaft i massiv FSC-märkt och vaxad ask. Pris 598 kr
Spade 2: Spade med skaft av ask från Ica Garden. Pris 249 kr 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Snygga bägge två, ska definitivt "känna på" Icas spade om jag får tillfälle!

 • Anna-Maria skriver:

  Snygga bägge två, ska definitivt "känna på" Icas spade om jag får tillfälle!

 • Anonym skriver:

  Hoppla, här är det definitivt någon som inspirerats lite ja…

 • Josefin skriver:

  På senaste tiden har dina inlägg tokmatchat min inköpslista, skulle precis köpa pallkragar till odlinsbänk när du visade din, letade dörrmattor i naturmaterial på Ikea igår och stod och höll i ovanstående spade på Norrgavel idag när jag var och köpte ett sopset från Iris hantverk, innan jag läst detta inlägg 🙂 Tackar för en jätteinspirerande blogg /mvh nybliven husägare med uppenbarligen lite liknande smak

 • Trendenser skriver:

  Men så roligt! 🙂 Tack själv för att du läser!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.