Annons

JM Light Factory Göteborg + föreläsningstillfälle med mig!

Nästa vecka kommer jag att hålla en trendföreläsning i samband med att JM lanserar sitt nya bostadskoncept Light Factory i Göteborg. Jag kommer prata om aktuella trender och detaljer som skapar olika inredningsstilar tillsammans med Sarah Widman, som gjort en utställning för dem. Eventet äger rum den 11/6 och anmälan görs HÄR. Kom gärna och lyssna! Light Factory kommer bli en av stans finaste byggnationer, både på insidan och utsidan när det hela är klart. Namnet kommer av att projektet ligger på ett gammalt fabriksområde och att hela huset har byggts med fokus på snygg ljussättning. JM’s arkitekter har skapat bostäderna utifrån två genomtänkta koncept som genomsyrar huset från exteriören, hela vägen in i bostaden. Säljstart för projektet är i september!
Nova är något för den som gillar den nordiska stilen och kommer att ha golv i vitpigmenterad ask, kakel av vit granit, rostfria vitvaror, mattkromad blandare, kritvita väggar och foder (hejdå fabrikslackade gula lister etc), bänkskiva i varmgrå laminat och infällda spotlights med dimmer i hall och bad. 
 
Nyx har ett mörkare uttryck med ljusgrå kök, svart granitkakel, integrerad kyl och frys, svart fläktkåpa, infällda spotlights med dimmer i bad och hall, blandare i svartkrom, grått golv och annorlunda fönstersättning med burspråk, fönsterboxar, som blir en generös sittplats. 
——-
Just nu hittar ni ett gästbloggsinlägg av mig på JM’s hemsida där jag ger en mina bästa belysningstips som passar in JM’s två inredningsstilar. Jag vet att det är många som efterfrågar om tips på lampor och belysning, så missa inte detta. Hela artikeln hittar du HÄR!
 
Foto: kollage av bilder stylade och fotade av JM + produktkollage. Inlägget presenteras i samarbete med JM

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Är det gratis att komma och lyssna på er?

 • Kristina skriver:

  Vad roligt att JM kopplat ihop dig och Sarah!!! Sååå synd att vi redan köpt hus annars hade jag varit nyfiken på detta!

 • Rebecca Apelvi skriver:

  Å, vad jag hade önskat att jag kunde vara med och lyssna på vad du har att berätta 🙂
  Kommer du ha fler föreläsningar i gbg/kungsbackaområdet?

 • hannes skriver:

  IKEAs lampa är ju kusligt lik fandango lampan… https://www.ylighting.com/hive-fandango-pendant-light.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.