Annons

Hemnetgodis på Övre Djupedalsgatan

Mina kontorsgrannar som driver vintagebutiken Östling Schedin (i en lokal våningen under oss på Spinneriet) har stylat en av veckans finaste lägenheter som är till salu på Hemnet just nu, denna via Ahre Fastighetsförmedling. Kolla in Övre Djupedalsgatan 5B. Bilderna ser ut att vara hämtade ur ett uppslag av Kinfolk! Vad jag tar med mig? Mixen av stolar runt det stora matbordet, klädhängaren av drivved i sovrummet och blomsterarrangemangen som ser ut att vara hämtade från en sommaräng. Bra tips! 

Foto: Ahre.se Styling: Anna Schedin från Östling Schedin

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag gillar också stolarna kring matbordet. Fint!

 • Liselotte skriver:

  Kolla in den här funkislägenheten i Hammarbyhöjden:
  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-hammarbyhojden-stockholms-kommun-finn-malmgrens-vag-61,-2tr-7645522
  Vad du eller någon annan expert vad det för matsalsbord? Jag är på jakt efter ett runt med iläggskiva.

 • Andy skriver:

  Riktigt tjusigt! Hade gärna bott där. 🙂

 • Niklas skriver:

  Otroligt vackert, helt i min smak! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.