Annons

Bonjour Biarritz!

Lite off topic, jag vet, men det är inte varje fredag man vaknar upp till den här vyn. Jag befinner mig i Biarritz, Frankrike för att skriva ett resereportage för SAS Inflight-magazine Scandinavian Traveler och delta i en mycket efterlängtad kurs i vågsurfning tillsammans med Surfakademin. Jag är mållös. Vilket ställe detta är alltså! Helt magiskt. Vi somnade med öppet hotellfönster igår och vaknade till ljudet av brusande vågskvalp. Nu väntar frukost och äventyr på havet. Mer bilder kommer inom kort. Var så säkra.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sarah skriver:

  WOW -underbart! Njut!

 • living by Miriam skriver:

  Wow jag är lika mållös, vilket fantastisk känsla! Riktigt avundsjuk 🙂

 • Verena skriver:

  Låter helt underbart!

 • seventeendoors skriver:

  Jaaa, mer bilder!!!

 • Fanny skriver:

  Ser ut som en dröm!

 • Maria skriver:

  Såg att tantjohanna också är där, men hon skrev inte om SAS. Är ni på samma resa?

 • Frida skriver:

  Maria: Det stämmer, Johanna är också med på resan (vi är totalt 7 st personer i vår grupp) men det är bara jag som frilansar för SAS och ska skriva resereportage om orten så därav har hon såklart inte skrivit om det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.