Annons

På min önskelista: Hope Blanket Scarf

Jag jobbar fortfarande på att knåpa ihop maj månads önskelista, men i väntan på komplett kollage måste jag visa den här nyheten från svenska klädmärket Hope (tipstack till Ulrika). Alltså. Det här vore den perfekta skrivbordsaccessoaren på Spinneriet. Ena dagen svinkallt. Ena dagen ”schwuettigt” deluxe. Det är ju baksidan när man sitter i en dåligt isolerad men ack så vacker gammal fabriksbyggnad från 1896. Men det här lilla stycket skulle ju både vara en fin och funktionell lösning på det problemet. 
Foto: Hope via Seventeendoors

Kategorier:

Kommentarer

 • Såg den hos Ulrika och trodde först att det var drömpläden från Hermes…en viss likhet iallafall…
  Kram Anette

 • Hannah skriver:

  Åh men så snygg!! Vill. Ha.

 • Maja skriver:

  Lika som bär, Hermeskopia!
  Var går egentligen gränsen för vad som är ok.

  • Trendenser skriver:

   Jag håller inte alls med här. Hope kan ju inte rå för att de också har ett H i sin logga, i övrigt finns inga likheter med Hermés-pläden. Har ni verkligen sett den utfälld eller bara hopvikt?

 • Maja skriver:

  Ja, vi tycker olika helt enkelt och det är ju okej 🙂
  Jag tycker t ex att en pinnstol som ser ut som en pinnstol inte nödvändigtvis behöver vara en kopia av Lilla åland. Men det är ju också det som gör de här frågorna om kopiering så oerhört svåra!

 • Fina, lugna färger…: )

 • På Selmas gata skriver:

  Jag trodde också det var en Hermès… Jag kikade på den utfällda Hopepläden och de skiljer sig ju åt där, men ser man dem bara vikt som på bilden ovan så känns det som om det är en tydlig look-a-like. Visst får Hope använda sitt "H" så mycket de vill, men de kan ju då knappast bli förvånade när människor gör den jämförelsen. Kan tänka mig att folk som inte vill betala den summan för Hermèspläden blir spekulanter på Hopes variant.

 • Så snygg. Perfekt mjukhet till en ack så vacker fabrik kan jag tänka mig!

 • Trendenser skriver:

  Nja, håller som sagt inte alls med där. Och för mig känns inte Hermés pläd som en dröm, den kostar ju över 9000 kr och jag kan inte för mitt liv begripa vem som kan tycka att en pläd är värd så mycket pengar 😉 Oavsett hur snygg den än månde vara.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.