Annons

Önskelista maj 2015

Maj, maj måne jag kan lura dig ända till Skåne. Eller inte. Men jag märker hur jag mer och mer och mer och meeer dras till sådant som jag trivs att omge mig med allra bäst när jag är på semester på Österlen. Även här hemma. Nämligen en naturlig färgskala, ärliga material (minde laminat!), mer svensktillverkat och konstnärliga skulpturala former. Ja. Sådant som får sinnet att slappna av. Själavaggande och naturnära är ledorden för önskelistan modell maj månad. Låter säkert superflummig men jag är så himmelens mätt på excesser och övertydliga pråligheter just nu. Hejdå showoff, hej subtil lyx!
1) Acnes samarbete med konstnären Peter Schleisinger har inte bara gjort mig sugen på en ny skön pyjamas (!) läs mer HÄR utan också på den fina boken om honom. 2) Har ni testat breda hotellkuddar modell 50*90 cm i sovrummet? Kan vara den skönaste investeringen jag gjort på länge. Nu jagar jag bara snygga kuddfodral också. Dessa i linne från H&M Home premium quality skulle passa fint. Morsdagspresent + sovmorgon till trött mamma? 3) En annan sak på önskelistan till sommar-sovrummet är Himlas fina överkast Hannelin. Älskar’t. 4) Den perfekta sovrumslampan. Snygg både underifrån, och från sidan. Gärsnäs klassiker Pia. Ja,tack! 5) Sist men inte minst. En möbel att placera på drömskelistan. Claesson Koivisto Runes förvaringsmöbel Kilt Open. Enkelhet och hantverkshöjd i skön förening.

Kategorier:

Kommentarer

 • Tänkte bara tipsa om att DUX också har riktigt maffiga XL dunkuddar där man får härlig hotellkänsla.
  Mycket fint på önskelistan, speciellt lampan!
  Kram Anette

 • lina skriver:

  Vad roligt, jag går i exakt samma tankar och med samma känsla i kroppen. Bort ska allt överflöd, back to basic och ljus!
  Den där kilt open, vilken dröm!

 • Andy skriver:

  Väldigt trevlig pyjamaskollektion!

 • Linnea skriver:

  Så vackert och rogivande med de sobra, jordnära färgerna! Skulle vara fint att t.ex. ta in lite torkad vass från sjön och ställa i en stor vas tillsammans med detta 🙂

 • Elna skriver:

  Ett prisvärt alternativ till Himlas överkast (jag har precis köpt ett nytt efter att ha spanat bl a på Himlas sortiment):
  Wendy från Värnamo of Sweden, köpt hos Svenssons i Lammhult. Visserligen i bomull men med fin textur! Kostar 1525 kr.
  https://www.svenssons.se/mobler/1066-sangtextilier/6228-wendy_overkast/31743-vit.aspx

 • Bodil skriver:

  Denna Kilt Open har gäckat mig en längre tid. Så galet fin. (Om man klipper ut skumgummi och täcker hela framsidan så kanske den står sig mot snabbt framåtfarande plåtbil/bobbycar/dockvagn?! Satsa? Ja?)

 • Anna-Maria skriver:

  Håller helt med!

 • Nanna skriver:

  Kolla "synes interior" på sänglinne!!! Ni får googla själva. Jag är för dålig på data för att göra en länk. Förlåt.

 • Annika skriver:

  Så där känner jag också när jag nu håller på och inreder i vår nyinköpta stuga på västkusten, lite mer avskalat och lugnt vill ha jag där.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.