Annons

Need, read, wear, want

I väntan på att jag ska komma i mål med maj månads önskelista bjuder jag på en klassisk bloggrubrik: ”Need, Read, Wear, Want”. Här hittar ni bland annat en ny bok jag sprang på häromdagen, som verkar väldigt spännande. Emma Elwins fina eko-kollektion för Gina Tricot med fokus på hållbart mode och Anna Westerlunds fantastiska skålar och karaffer i ruff keramik. Sist men inte minst, efter ett par veckor av intensivt födelsedagsfirande har jag insett att vi saknar vaser för olika sorters buketter. Den här klassikern från Royal Copenhagen har stått på min önskelista i evigheter men eftersom den handmålas har leveranstiden varit så olidligt glång att jag gett upp gång på gång. Kanske dags att ge den ett nytt försök? 
1) Kitchen Kulture, Gestalten 2) Emma Elwin för Gina Tricot 3) Anna Westerlund 4) Royal Copenhagen

Kategorier:

Kommentarer

  • Royal Copenhagen är också en gammal favorit för mig. Ibland dyker det upp på auktioner men priserna drar alltid iväg. Den där var ju jättefin!

  • Helt underbara saker! : )

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.