Annons

3 x Tittgodis från Hemnet

Istället för att kolla på Hockey VM tog jag en vända på Hemnet och hittade tre härliga objekt som ligger ute till salu nu. Här kommer ett saxat urval av bilder med fina idéer att ta med sig oavsett om man är på jakt efter ny bostad eller vill fixa med den man redan har. Kolla in djuplänkarna för fler inspirationsbilder!
En fin hall med japansk känsla. Jag fastnade framförallt för ljusflödet de lyckats skapa i hallen, tack vare den här fiffiga skjutdörren med ljusinsläpp. Se mer hos Stadshem.
Föredömligt stylad nyproduktionsbalkong i visningslägenhet från JM’s nya fastighet Orion. Mixa växter i varierad höjd i olika krukor och mjuka upp betonggolvet med en matta!
Designbingo på Östermalmsgatan. Till salu via Per Janssons mäkleri. Här finns det inte så många smarta lösningar men en hel del möbelklassiker till tittgodis. Happy surfing!

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Åh, vad jag gillar dessa inlägg! Du är så duktig, proffsig och inspirerande! Tack!

 • Marianne skriver:

  Vet noen hvor den hvite lampen i det nederste bildet er fra?

 • Micaela skriver:

  Riktigt snyggt! Tack för titt! Mattan som ligger under köksbordet i östermalmslägenheten, var kommer den ifrån? Någon som vet? Micaela

 • Nellie skriver:

  riktigt fint!!

 • Mattan! skriver:

  Vet någon var den gråa mattan i vardagsrummet är ifrån? Den under glasbordet. Såååå snygg!

 • Emma skriver:

  åhh så fina ?
  Skulle vara roligt att få veta vad du tycker om funkispärlan som ligger ute på Gyllenkrooksgatan 15 i Göteborg ☺️

 • Emma skriver:

  Jag måste nog också fråga om det är någon som känner igen lamporna som hänger ovanför köksbordet.
  jag har en grav lampfetisch och gick igång som ingens ensak på dessa.
  Tack på förhand 🙂

 • Sara skriver:

  Emma, lamporna är en modell av George Nelsons bubble lamps. Finns i flera nästa ännu finare former 🙂 Säljs bland annat via Nordiska Galleriet men det går att hitta lite bättre priser om man letar utanför Sveriges gränser. https://www.nordiskagalleriet.se/sv/artiklar/saucer-small-taklampa.html

 • Kicki skriver:

  Ett tips på kommande blogginlägg?! Hur man skyler insyn från moderna balkonger. Det är så svårt med vårat nybyggda hus med balkongdörr med glas ner till golv och sen är balkongräcket i glas. FULL INSYN. Jag har sökt med ljus och lykta något att skyla med men hittar inget. Ser dessa bilder och fick en liten idé iallafall.

 • Nathalie skriver:

  Så himla fint insynsskydd på balkongen! Precis sånt jag letar efter:) någon som vet vart det kommer ifrån?? Mycket tacksam för svar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.