Annons

Lookalike: Mönsterlek modell hektagon

Jag vet att det här är två helt olika produkter. Det ena är kaklet ”Dandelion” av Claesson Koivisto Rune. Det andra är budgetmattan LUCA i bouclé från Jotex. Men visst är mönsterbilden häpnadsväckande närbesläktad? Någon som har låtit sig inspireras tro? Eller vad säger du om de här? Lika som bär?
Bild 1: Kaklet ”Dandelion” av Claesson Koivisto Rune för Marrakech Design 
Bild 2: Bouclémattan LUCA från Jotex 

Kategorier:

Kommentarer

 • Galet likt om du frågar mig!

 • ha ha, ja, de är ju identiska! Men så är det väl med inspiration, ibland tror man att man kommit på en superbra grej bara för att upptäcka att nån annan redan gjort samma sak, dessutom har man sett det på bild eller så. Men dessa var verkligen lika varandra.

 • Sofie Sjöström skriver:

  Det är väldigt tydligt att detta är ett rent plagiat. Ingen inspiration!

 • Clara skriver:

  Lika som bär! Lite för lika varandra för att inte kallas plagiat.

 • Ronja skriver:

  så fint 🙂

 • Benington skriver:

  Väldigt fina, och väldigt lika 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.