Annons

Instamoments

Maj månad har börjat färgstarkt, åtminstone av bilderna i min iPhone att döma. Här kommer ett hopklippt kollage med några minnesbilder från den senaste veckans instagrammande och fotograferande med min mobilkamera. Vill ni se mer kan ni följa mig på @trendenser
1) Skottpengar på”Körsbärsträds-spammandet” på Instagram just nu. Jag veeet. Men vem sjutton blir inte lycklig av denna prunkande prakt? 2)  I min lunchlåda? En färgstark antioxidantboost. Weapons of mass protection… 3) Kvittokaos! Jag och @tantjohanna roade oss med att skicka statusbilder på vårt bokföringsrace häromveckan. Såhär såg det ut på mitt golv… 4) Efter avslutat uppdrag unnade jag mig själv en belöning. 5) Och redan samma kväll åkte stassen på eftersom det vankades fest med branschkollegor! Mingel och mat hos Rum21.se. 6) Nicke nyfiken på bild har begåvats med självfall. 7) Mamman däremot får kämpa för att uppnå något liknande. Här ser ni resultatet av gårdagkvällens frisörfix inför… 8) Vårfesten på Varbergs stadshotell Asia SPA. Så himla trevligt vi hade. Tack! 9) Efter en natt på det här stället känner jag mig utvilad och redo för en ”klämarbetsdag” imorgon. Namaste!

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Mattan där uppe till höger ser fin ut (…för visst är de en matta?!) Vart hittar man den tro?

 • Hannah skriver:

  Så fint hår! Var klipper du dig i Göteborg?

 • Den bästa bilden är väl TITTUT!… eller kanske det är kika in..? : )

 • Nathalie skriver:

  Hej Frida!
  Vilka härliga bilder! Din blogg är så inspirerande 🙂
  Jag skulle vilja tipsa dig om Wargstedt! Det är ett nystartad, svenskt företag som designar och offset trycker posters som andas femininet och "empowerment of women". En del av deras intäkter skänks till UN-Women. Så kolla in dom och se vad du tycker! Personligen tycker jag att det är superfint 🙂
  Ledsen för reklaminslaget men det är två vänner till mig som startat företaget så vem är jag att inte försöka hjälpa till 😉
  Kramkram

 • Annika/Resfredag skriver:

  Snyggt hårsvall! Själv borde jag verkligen, verkligen boka in en frisörtid. Det har snart gått ett år sedan sist…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.