Annons

Hemnetgodis vid Saltsjö-Duvnäs

Inte för att jag inbillar mig att det är så många som har 26 miljoner över som ligger och skräpar, men jag kan ändå inte låta bli att tipsa om detta Hemnetgodis till hus som ligger på en sjötomt i Saltsjö-Duvnäs, till salu Wrede. Lite som att få kika in i en filmisk scenografi. Och kul att få klicka runt i en flott villa för ovanlighetens skull. Tycker annars att våningar- och lägenhetsförsäljningar är överrepresenterade hos oss som bloggar inredning. Klicka HÄR för mer bilder!
Foto: Wrede  // Hemnet

Kategorier:

Kommentarer

 • Fastnade på att vattennivån var väldigt låg i poolen och att den ser extremt smal ut… tyder det på att man längtar efter sommar..?

 • Anonym skriver:

  Någon som vet vad stolarna runt köksbordet är av för modell?

 • Elinor skriver:

  Största lyxen måste väl ändå vara dubbla tvättmaskiner och tumlare. Vilken dröm!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.