Annons

Hemnetgodis på Breitenfeldtsgatan

Jag vet inte om jag ser i syne men jag tror att det är ägaren till det här forna Hemnetgodiset (soffbordet, soffan och Arco-lampan är då i alla fall samma, liksom ett par dyra detaljer) som är aktuell med en ny pärla på bostadsmarknaden. Kolla in den här lägenheten på Breitenfeldtsgatan 1, som är till salu via Per Jansson. Tipstack till Metromode Home. Effektfullt val av färg på fönsternischerna måste jag säga. Och drömmig gråskala som går igenom från kök till sovrum. Se fler bilder HÄR
Foto: Per Janssons mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Deia C skriver:

  Är det bara jag som redan är trött på alla detaljer i gul metall……;)

 • Helena skriver:

  Jättefint, men otroligt förutsägbart. Skärbrädor i trä lutade mot köksväggen, Aesopsflaskor, thonet-stolar, kuddar från svenskt tenn, mässingskrukor, lampa med lakanstyg, linnesängkläder, vävda naturkorgar, marmor, New York-poster, "nakna" lampor med mässingssockel, Dagg-vasen, "slarvigt" uppsatta små bilder ovanför skrivbort, Eames-stol, stol till sängbord, lite numero-74 saker till barnrummet, etc. etc. In absurdum nästan.

 • Hemnetknarkaren skriver:

  Hade de varit bättre med en grå divansoffa, färgglad ryamatta i akryl och matchande kuddar, massproducerade tavlor och panelgardiner med Hemtexmönster? Det är nog mer "förutsägbart" och vanligt på riktigt in the real world………

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.