Annons

Hemnetgodis på Älvsborgsplan 7 F

I en tid när väggarna i varannan lägenhet på Hemnet är målad i en blå, grå eller grön nyans hajar man till när det dyker upp en sådan här vit liten pärla. Jag fastnade för denna lägenhet som är till salu på Älvsborgsplan i Göteborg, via Stadshem, av fler anledningar än det bländande ljuset. Kolla in så många bra budgetalternativ! En inredning nästan helt utan dyra skrytmöbler och design-bingo-känsla. Perfekt inspiration för det mindre studentrummet. Och plånboken!
IKEA’s nya matta LOHALS mjukar upp det kritvita och hämtar hem den träfärgade arbetsbänken och de bleka terracottakrukorna. Fin mix av vita stolar runt DOCKSTA-bordet. IKEA’s Ögla (vintage), Menus Afterroom, Hee dining chair från HAY och den franska industristolen Chaisses Nicole i vitlackad plåt. 
I sovrummet hittar vi överkastet Pyramid från Afro Art och det hetaste just nu. Välxäxta växter i fönstret!
IKEA’s trärena pallar FROSTA och skåp IVAR. Budgetkap till extra sittplatser och förvaring Flankerade av soffan KARLSTAD från IKEA, ett soffbord från Granit och golvlampan ARÖD från IKEA. Väggdekorationen ser ut att komma från The Local Factory! Kolla in den HÄR länken för fler lägenhetsbilder!

Kategorier:

Kommentarer

 • Charlotte skriver:

  Åh vad kul att du gillar min och Emmashos budget/eko-lägenhet.. Väggdecorationen kommer från min kollega, Frosta design..
  Må gott!
  Charlotte

 • Cissi skriver:

  Fint! Tipsar om en annan vit pärla jag hittade på Hemnet ikväll. Bjurfors säljer en jättehärlig trea i Haga i Göteborg. Spana in köket!
  https://www.bjurfors.se/sv/tillsalu/vastra-gotaland/goteborg/haga/sprangkullsgatan-9/

 • Eva skriver:

  Lohals har väl funnit jättelänge? Men under annat namn. Har två sådana mattor hemma. Samma mått och material. Minns dock inte vad Ikea kallade dem innan… Härliga är de i alla fall 🙂

 • Olivia skriver:

  Klart att vitt är fint men i min värld behövs det lite färg för att göra lägenheten levande. Lite mer som den här: https://www.bjurfors.se/sv/tillsalu/vastra-gotaland/goteborg/norra-guldheden/dalheimersgatan-2b/

 • Inger skriver:

  Skönt att få se trevlig inredning som inte kostar skjortan.
  Det går att få det både trivsamt och personligt utan att alltid köpa det dyraste. Är trött på alla dyra Dagg och Stubbenvasar och allt som hela tiden måste bytas ut för att kunna uppvisa att man hänger med.
  Gillar ett hållbart tänk där man kan förnya med enklare förändringar men som ändå gör stor skillnad.
  Detta har blivit lite problematiskt för mig som verkligen gillar inredning, färg och form men jag vill ändå vara på min vakt för att inte påverkas för mycket av denna, i mitt tycke, överkonsumtion.
  Gillar Trendenser som är en inspirerande, informativ och vacker blogg.

 • Anonym skriver:

  När ska du sluta skriva ner om oss som har det vanligt ställt ? Du kan inte jämföra med dig själv Frida. Sättet du uttrycker dig på jämt är så respektlöst. Och har du helt missat att det skrivs i bloggvärlden om ditt sätt? Motbjudande verkligen att du sitter uppe på dina höga hästar

 • Ljust och fräscht utan att vara för vitt. Fina träslag… : )

 • Frida skriver:

  Anonym: När ska du sluta skriva elaka kommentarer i olika namn. Är du medveten om att jag kan se ditt IP-nummer och enkelt kan räkna ut att det är samma person med ett enda syfte? Jag är så trött på dina insinuationer om att jag skulle se ner på någon eller att jag tror jag är bättre än andra. Den som har attitydproblem av oss två är nog snarare du…

 • sandra skriver:

  Fantastiskt fint! Jag har inte övergett min kärlek till vita väggar och älskade verkligen det här 🙂 Underbar inspiration för oss som får hålla tillgodo med ikea och granit och inte bara ha det som pigga inslag hemma.

 • Catarina skriver:

  Älskar skinnfåtöljen!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.