Annons

Happy Fri-YAY!

Efter en riktig räser-vecka klappar jag ihop datorn med en skål. De senaste dagarna har jag hunnit med en vända till Uppsala för att föreläsa på Kinnarps vårvernissage, jag har betat av fotouppdrag och gjort klart bokföringsunderlaget till min revisor inför momsredovisingen av kvartal 1 (snark). Men jag har också minglat på pressvisningen för Lisebergs Trädgårdar OCH varit på vårfest hos Rum21 med branschkollegor och leverantörer från hela landet. Dessutom har jag ägnat mig åt personlig utveckling med en affärscoach. Jag står nämligen inför viktiga och stora beslut i bolaget. Dagens drabbning på det temat resulterade i mängder med anteckningar i min nya rosa kompis som jag fyndade på Lagerhaus strax innan vårt möte. Phew. Det är med en trött men skön känsla i kroppen jag önskar trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Fin, lika snygg som de på Room deco. : )

 • Matilda skriver:

  åh, sicken fin liten anteckningsbok!

 • Hanna skriver:

  Vad spännande med stora beslut i bolaget, lycka till! Fin (och prisvärd) anteckningsbok!

 • Petra Ek skriver:

  Kul att se våra magasin Projects We Love i bild. Hoppas du gillar det du ser och läser. Hälsning, Petra på Bolon

 • Johanna G skriver:

  Vad spännande! Lycka till!

 • camilla skriver:

  Tror inte att din revisor knappar in din momsdeklaration..däremot kanske en redovisningskonsult 😉

 • Sam skriver:

  Vad dricker du?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.