Annons

Gör personlig konst med kartor från Mapiful

Trenden att hänga kartor med kända städer på väggen har ju blomstrat under en tid, men i samarbete med företaget Mapiful har jag nu fått möjlighet att testa en helt ny tjänst där man enkelt kan skapa ett personligt kartmotiv på sin egen hemstad, sitt kvarter eller sin födelseort, eller varför inte platsen där du träffade ditt livs kärlek? Så här lätt är det! Surfa in på mapiful.com, sök efter ditt land, den stad eller det kvarter eller den plats du vill fokusera på. Välj en rubrik och klicka på köp. Tavlan är klar på några dagar och skickas till dig med fri frakt i hela världen. Ett unikt och superenkelt verktyg för att designa dina egna tryck, framtagen av ett svenskt startupföretag. Så här blev mitt motiv. Vilken koordinat jag valde? Platsen för mina drömmars fotostudio såklart. Spinneriet i Lindome! En av de viktigaste platserna i mitt liv just nu.  
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Mapiful.com

Kommentarer

 • Lillian skriver:

  Men vilken kul grej! Min sambo och jag träffades på en ö i Grekland – gissa vad han ska få i present nästa årsdag!

 • Katja skriver:

  wow så kul. Vi har precis flyttat till ett nytt hus och en poster är nu hemklickad. Toppenbra att du också kan ändra på titeln och ko-ordinaterna etc. Tack för tipset och en superblogg!

 • Anna skriver:

  Vilken kul grej! :)Superbra presenttips!
  Måste man ange ko-ordinaterna för platsen själv? Inget som företaget uppdaterar?

 • Mapiful skriver:

  Fantastisk bild Frida!
  Anna, du skriver bara in platsen du vill hitta. Det uppstod en teknisk förändring utanför vår kontroll imorse som gjorde att det inte gick att söka. Det år åtgärdat så det är bara att testa igen!

 • Rebecka skriver:

  Hej,
  brevid Lindome-tavlan, i tavlans högra toppkant sitter det en bild på ett mycket snyggt bord. Var kan man hitta det? Letar efter ljusa matbord i trä med ben som sitter i mitten av bordet som det på bilden. Har du annars nåt tips på sånt vore jag jättetacksam!! Tack på förhand/Rebecka

 • Coolt!
  Vi har ett sjökort inramat på väggen. Men en karta över en hemby, mötesplats eller liknande vore jättefint. Ska kolla in det där!

 • Ebba skriver:

  Hej Frida
  Kul! men kanske lite väl "lika som bär" med tavlan "Guide to xxx" av Ehrenstråle & Wågnert? Men det är klart, texten är ju ovan och inte under! 😉 Och stort tack för en kul blogg!! //Ebba

 • Frida skriver:

  Rebecka: Kolla Menu! Tror bordet kommer från dem.
  Ebba: Ehrenstråles limiterade konst har ju ett helt annat format, bara ett begränsat antal städer att välja mellan och markeringarna på ex Davids NY-karta är en sammanfattning av hans favoritlunchställen och platser i varje stad. Detta är ju något helt annorlunda eftersom det blir din koordinat som styr utseendet på postern/kartmotivet. Men rubriktypsnittet kanske påminner när du säger det.

 • Anders skriver:

  Kul idé, känns som en kul present också.

 • Erica skriver:

  Jag lät en AD göra en sådan unik tavla för ett par år sedan, men det här verktyget gör det liiite enklare 😉
  Älskar krukan, från ngn butik här i Gbg?

 • Benington skriver:

  Snygg pall! Stilren och härlig träfärg!

 • Deia C skriver:

  Tack för tips!
  Jättesnygga. Det får bli en sådan karta i fritidshuset.

 • Karin skriver:

  Det här var riktigt bra! 🙂 Vilken kreativ person som har kommit på detta! Häls Karin

 • Sanna skriver:

  Vart kommer den fina krukan ifrån? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.