Annons

Fototriss från dagens kontor

Jag önskar att jag hade något mer inspirerande att bjuda på i bildväg (eller att jag kunde visa resultatet av veckans jobb) men efter en intensiv period inne i boxen kan jag inte göra mycket annat än gräva där jag står och visa en behind the scenes fototriss från dagens kontor. Detta är vad jag har pysslat med. Stillebenbyggnationer i studion på Spinneriet. Jag undrar alltid varför jag har sån sablarns träningsvärk i kroppen när jag haft en intensiv fotoperiod. När den slår till imorgon ska jag påminna mig själv om att det kanske eventuellt kan beror på att jag klivit upp och ner på den här…
…vingliga Myranstolen ungefär sjuhundrafyrtioelva gånger. Oergonomiskt säger kanske någon. Gratis träning på arbetstid säger jag! Nedan ser ni ett tvärsnitt av alla godsaker jag pusslat runt med. Tillsammans har de bildat stilduide samt ”kök-, badrum-, vardagsrum-, sovrum- och uteplatsmoodboards till ett bostadsprojektet jag jobbar på tillsammans med Patriam och Semrén Månsson.
Mitt absolut bästa knep för självdisciplin när du jobbar ensam? Pomodoretekniken. Funkar också bra när man pluggar, storstädar huset eller står inför en svårhanterlig arbetsuppgift. Jag tackar Jan Gradvall för det tipset. En tanketeknik som verkligen håller mitt huvud i schack veckor som dessa. Då är det här timglaset är min bästa vän. Nu, dags att packa ihop och ta helg!
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Ok, visste inte att vår metod användes av fler…
  ; )… men här kör vi fyra projekt och tar tjugo minuter på de viktiga, femton minuter på de näst viktigaste och tio på de roliga. Sedan fem minuter paus för välbefinnandet.Sedan börjar vi om och rullar på detta schemat fram till semestern. Fin helg! : )

 • Therese skriver:

  Var har du köpt timglaset? I love it!

 • Vilka fina saker som du plockat ihop på bild 2, verkligen jättefina toner och färger.

 • Jojo skriver:

  Den där lilla biten av kalksten, från vart? Såg väldans fin ut! Trevlig helg!

 • Angelica skriver:

  Frida!! Fågelholken, var kommer den i från?? Har letat läääänge efter den!!

 • Emma skriver:

  Himla bra tips, det där med jobb-tiden. Ofta försöker jag göra allt samtidigt, och så blir istället inget ordentligt gjort. Skall verkligen ta det till mig och testa.

 • Maria skriver:

  Hej Frida!
  Den skinnklädda boken – var kommer den ifrån?
  Ha det fint!

 • Sofie skriver:

  Hej Therese! Vi säljer timglaset hos oss på Norrgavel! Välkommen :)//Sofie, Norrgavel

 • Lina skriver:

  Hej Frida, eftersom din myranstol kom med på bilden tänkte jag fråga, är Arne Jacobsen lika het som för 5 år sen?
  Om man kommer över ett original, skulle du då råda att renovera den. Tänker att det kanske är nice med lite patina nu är man lika väl kan köpa nyproducerat..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.