Annons

Boktips istället för fredagsblomma

Idag bjuder jag på ett boktips, istället för fredagsblomma. Det här är ju perfekt lektyr för oss Hemnetknarkare som gillar lättsmälta deckare. Sicken bladvändare! Nu ska jag parkera mig i soffan och läsa igenom slutet på Sofie Sarenbrants nyutkomna pocketutgåva av ”Visning Pågår”. Jag köpte min på Pocket shop när jag åkte tåg till Uppsala häromveckan, men den finns överallt har jag sett. Trevlig helg! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sarah skriver:

  Vad kul – tack för boktipset!

 • Sandra skriver:

  Jag läste precis ut den, härligt obehaglig?

 • Santorini skriver:

  Ni som gillar personliga bloggar med resor/mode/inredning & mat besök min nya blogg!
  http://www.Classy.blo.gg

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *