Annons

Presenttips till dop eller barnkalas: The Birth Poster

På tal om barn och presenter så sprang jag precis på det här tipset via den Holländska bloggen The Style Files. Man kan specialbeställa en sån här poster med sitt eller någon annans barns födelseuppgifter. Namn, födelsedag, vikt och längd. Jag har sett den virrvarriga lite suddigt ritade snurra förbi på bloggar tidigare, men den här som var enklare i linjerna – lite som ett enda penndrag – fastnade jag verkligen för. Speciellt som här i en tunn träram. Presenttorka? Kolla in The Birth Poster. De är svenska dessutom!
Foto: The Birth Poster

Kategorier:

Kommentarer

 • Lyxmamman skriver:

  Så underbar tavla, den ska jag köpa!!

 • Emma skriver:

  Har beställt denna till sonens dop, så fina! Roligt att du visade dem på bloggen. Ha en fin dag!

 • Tack för att ni tipsar om oss! Vår svenska sida heter http://www.fodelsetavla.se.

 • lina skriver:

  Personligen tycker jag inte alls om den. Bebisen ser mer död än levande ut :/

 • Majja skriver:

  Jag har dom till mina barn, tycker att dom är riktigt fina. Och när min treåring såg den första gången sa han stolt "Mamma, titta.. jag kunde till och med stå på ett ben fast jag var så där liten!!"

 • Jenny skriver:

  Tavlan är superfin! Har en själv till mitt barn känns som att alla mina vänner också har en =) Tycker även att http://www.littleinkfinger.com är snygg om man vill ha något med en färgklick.

 • Infant-toddler skriver:

  Vi säljer trä fågeln på bilden i vår webbshop

 • Jenny skriver:

  Snyggt!!

 • Lisa skriver:

  Riktigt bra inspiration!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.